Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG - Bayern 0-1. Scenariu identic cu finala UCL din 2020. Coman a adus o victorie meritată pentru bavarezi

VIDEO | PSG - Bayern 0-1. Scenariu identic cu finala UCL din 2020. Coman a adus o victorie meritată pentru bavarezi
Comentarii

PSG a pierdut cu Bayern Munchen, scor 0-1, în prima manşă din optimile Champions League. Golul a fost marcat de Kingsley Coman, în minutul 53. Şi PSG a marcat prin Mbappe (82), dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

LIVE VIDEO | PSG - Bayern 0-1 (Coman 53)


Echipele de start:

  • PSG: Donnnarumma - Hakimi, Ramos, Marquinhos, Mendes - Soler, Pereira, Verratti, Zaire-Emery - Messi, Neymar; ; Rezerve: Bernat, Bitshiabu, Ekitike, Gharbi, Kimpembe, Letellier, Mbappe, Pembele, Rico, Ruiz, Vitinha; Antrenor: Christphe Galtier
  • Bayern: Sommer - Pavard, de Ligt, Upamecano, Cancelo - Kimmich, Goretzka - Sane, Musiala, Coman - Choupo-Moting; Rezerve: Blind, Davies, Gnabry, Gravenberch, Ibrahimovic, Muller, Sarr, Schenk, Stanisic, Tel, Ulreich; Antrenor: Julian Nagelsmann

Min 90+4. Final de meci. Bayern, mare favorită la calificare.

Min 90+1. Eliminare Bayern. Pavard vede al doilea cartonaş galben, pentru un fault dur la Messi, şi este eliminat.

Min 86. Ocazie PSG. Vitinha trimite un şut moale dintr-o poziţie bună. Mingea este reţinută de Sommer.

Min 84. Ocazie PSG. Şutul trimis de Messi este scos in-extremis de apărarea bavareză, după o cursă incredibilă a aceluiaşi Mendes.

Min 82. Gol anulat PSG. Mbappe înscrie după o cursă fabuloasă a lui Mendes, dar fundaşul este prins într-un offside milimetric.

Min 73. Ocazie PSG. Mbappe ratează singur cu Sommer, iar Neymar nu reuşeşte nici el să găsească drumul spre gol.

Min 64. Ocazie Bayern. Pavard trimite cu capul după un corner, dar Donnarumma este din nou salvator.

Min 63. Ocazie Bayern. Choupo-Moting trimite în bară, după o intervenţie bună a lui Donnarumma.

Min 57. Schimbare PSG. Mbappe intră în locul lui Soler.

Min 53. GOOOL Bayern. Coman deschide scorul pe Parc des Princes. Nu se bucură după ce a marcat împotriva echipei care l-a lansat în fotbal.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+1. Pauză.

Min 43. Ocazie Bayern. Donnarumma intervine salvator la prima minge pe spaţiul porţii din acest meci.

Min 30. Ocazie Bayern. Choupo-Moting crează din nou panică la poarta lui PSG.

Min 1. Ocazie Bayern. Choupo-Moting are prima şansă de gol, dar trimite pe lângă poartă.

Min 1. Începe meciul.


Spectacolul total din Liga Campionilor se întoarce cu unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din faza optimilor de finală. PSG - Bayern Munchen se joacă astăzi, la Paris, în manşa tur, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Deşi cele două s-au întâlnit des în ultimii ani, PSG nu i-a mai bătut pe bavarezi pe propriul teren din 2017. Ultima dublă manşă în care s-au întâlnit a fost cea din aprilie 2021, în sferturile Ligii Campionilor, când campioana Franţei s-a calificat în semifinale graţie golurilor marcate în deplasare.

PSG - Bayern LIVE VIDEO, astăzi, de la 22:00, la Orange Sport 1

PSG vine după două înfrângeri consecutive în competiţiile interne. Echipa pregătită de Galtier a cedat, la jumătatea săptămânii trecute, scor 1-2, pe terenul lui Marseille, în Cupa Franţei, apoi, la doar trei zile distanţă, a fost învinsă şi în campionat de AS Monaco. Însă fanii PSG-ului au primit şi veşti bune înaintea meciului tur cu Bayern Munchen. Mbappe, Messi şi Verratti s-au întors la antrenamente şi pot evolua în dubla manşă cu bavarezii.

De partea cealaltă, Bayern Munchen are mari probleme de lot. Mane, Hernandez, Neuer şi Mazraoui încă sunt indisponibili, însă bavarezii au trecut peste startul dezamăgitor de an. După trei remize consecutive în primele trei meciuri jucate în 2023, Bayern are acum trei victorii consecutive în care a marcat de fiecare dată cel puţin trei goluri.

PSG - Bayern LIVE VIDEO, astăzi, de la 22:00, la Orange Sport 1

Afla mai multe despre: psg bayernchampions league 

viewscnt
Articole similare