Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali pune presiune pe Sorescu: ”Băi, dacă ai emoţii, stai pe bancă! Joacă ce jucai la Dinamo”

Gigi Becali pune presiune pe Sorescu: ”Băi, dacă ai emoţii, stai pe bancă! Joacă ce jucai la Dinamo”

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu a fost din nou primul jucător schimbat de la FCSB în meciul cu FC Voluntari.

Deian Sorescu (25 de ani) a bifat a patra partida pentru FCSB de la transferul din iarnă, însă fostul fotbalist de la Dinamo nu a terminat decât o confruntare pe teren.

Sorescu a fost schimbat în minutul 54 al partidei cu FC Voluntari, semn că cei de la FCSB nu au fost mulţumiţi de fundaş. Momentan, Sorescu nu a impresionat în tricoul echipei FCSB, motiv pentru care Gigi Becali pune presiune pe jucător. 

”Sorescu e jucător bun. Dar vrei să spun? Bă, el era altceva. Când avea mingea la picior, urca. Acum văd că o dă în spate. Băi, nu ai venit aici să dai mingea în spate. Dacă ai emoţii, stai, tată, că intră Creţu. Ori joci ca la Dinamo, ori să fii sănătos! Tot el e favorit acum să joace, dar dacă are un kilometru în faţă şi nu urcă, aşa cum o făcea... Nu faci aşa. Joacă ce jucai la Dinamo! De aceea te-am luat”, a declarat Gigi Becali.

FCSB a plătit pentru împrumut 50.000 de euro, iar în cazul unui transfer definitiv va trebui să achite încă 50.000 de euro. Dacă Deian Sorescu va convinge şi FCSB îl va cumpăra, jucătorul va semna un contract valabil trei ani.

Becali l-a lăudat pe Coman

”Coman nu mai poate fi scos din echipă, chiar dacă rămâne Tavi Popescu. A început să fie mare bombă, ca pe vremuri. El va mai creşte. Nu aţi văzut ce uşurinţă are? Stă cu mingea la picior şi pleacă imediat de lângă adversar, care parcă încremeneşte. Aveam dilema asta, cu Florinel Coman şi Tavi Popescu. Şi poate a făcut Dumnezeu aşa, să ia Olaru un galben. Da, vor juca amândoi. Nu ai cum altfel”, a declarat patronul de la FCSB. 

”La cum arătăm, suntem campioni”. Becali, de neoprit după victoria cu Voluntari + Jucătorul care ”nu mai iese din echipă”

Afla mai multe despre: deian sorescufcsb 

viewscnt
Articole similare