Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă drama lui Christian Atsu! Ce au mai găsit salvatorii în clădirea prăbuşită în care se afla fotbalistul

Continuă drama lui Christian Atsu! Ce au mai găsit salvatorii în clădirea prăbuşită în care se afla fotbalistul
Comentarii

La mai bine de o săptămână după teribilul cutremur din Turcia şi Siria, jucătorul ghanez Christian Atsu este în continuare de negăsit.

Jucătorul ghanez Christian Atsu este în continuare de negăsit

„Au trecut nouă zile de când a avut loc cutremurul şi încă nu l-am localizat pe Christian. Ceea ce este aici este de neimaginat şi inimile noastre sunt frânte”, a explicat Nana Sechere, agentul jucătorului, prezent, marţi, la faţa locului împreună cu familia.

Internaţionalul ghanez, care a lucrat în special pentru Chelsea şi Newcastle, este una dintre multele persoane dispărute sub dărâmături.

Agentul său a spus că „locaţia exactă a camerei” şi „două perechi de încălţări” au fost identificate.

„Ieri (luni) am primit confirmarea că imagistica termică arăta semne de viaţă. Cu toate acestea, mi se spune că singura confirmare adevărată a vieţii este prin vedere, miros şi sunet. Şi, din păcate, nu am reuşit să-l localizăm pe Christian”, a adăugat el.

În plus, agentul spune că „are nevoie urgentă de mai multe resurse, inclusiv de un traducător, pe teren”. „Lucrurile se mişcă incredibil de încet. Este regretabil că clubul (Hatayspor) nu este pe teren cu noi […]. Poziţia lor, influenţa şi cunoaşterea terenului ar fi extrem de utile. Îl implorăm pe preşedintele clubului şi primarul Hatay, Lütfü Sava, să ofere resurse suplimentare pentru a accelera eforturile de salvare", a spus el, conform lequipe.fr.

Afla mai multe despre: christian atsu 

viewscnt
Articole similare