Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii lui Sepsi, revoltaţi deşi au câştigat meciul cu U Craiova 1948 la ”masa verde”: ”Este incredibil”. Ce îi nemulţumeşte pe covăsneni

Oficialii lui Sepsi, revoltaţi deşi au câştigat meciul cu U Craiova 1948 la ”masa verde”: ”Este incredibil”. Ce îi nemulţumeşte pe covăsneni

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

După scandalul monstru izbucnit la meciul Sepsi - U Craiova 1948, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca formaţiei covăsnene să i se acorde victoria cu 3-0, la ”masa verde”. Ambele echipe au primit amenzi consistente totuşi, de 25.000, respectiv 22.500 de lei.

În a 23-a etapă a Superligii, doar a doua după reluarea campionatului, Sepsi avea să primească vizita lui U Craiova 1948, însă partida nu avea să se dispute până la capăt.

De fapt, meciul nu avea să treacă de minutul 26, centralul Andrei Chivulete luând decizia de a dicta abandonul jocului, din pricina scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor olteni.

”Este incredibil”

Un întreg scandal a izbucnit în urma suspendării jocului. Cei de la U Craiova 1948 i-au acuzat pe suporterii adverşi de scandări similare, iar Chivulete a fost atacat din toate părţile pentru decizia luată.

Cele două părţi şi-au tot împărţit vina pentru incidente. Într-un final, oltenii vor fi cei care vor suporta consecinţele, după ce un oficial al clubului a semnat în numele lui U Craiova 1948 că îşi asumă responsabilitatea pentru suporteri.

Iar, miercuri, a apărut şi decizia FRF. Aşa cum era de aşteptat, Sepsi a câştigat meciul la ”masa verde”, însă Comisia de Disciplină a şi surprins cu o parte a verdictului.

Ambele părţi au încasat amenzi, dar cea primită de echipa din Sfântu Gheorghe este cu 2.500 de lei mai mare decât cea primită de U Craiova 1948.

Prezent la tribunal în momentul deciziei, directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, s-a declarat revoltat de verdict, considerând că nu ar fi trebui ca formaţia covăsneană să primească o amendă mai mare.

Oficialii lui Sepsi, revoltaţi deşi au câştigat meciul cu U Craiova 1948 la ”masa verde”

E incredibil, cum să primim noi amendă mai mare decât Craiova?!”, a spus Hadnagy, potrivit Gsp.

Decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF nu este definitivă şi mai poate fi atacată atât la comisiile din România, cât şi la TAS.

Însă, dacă verdictul va rămâne acelaşi, Sepsi va face un pas important către play-off, reuşind să se desprindă la patru puncte de Petrolul Ploieşti, ocupanta locului şapte.

Iar U Craiova 1948, care traversează o revenire de formă, ar ajunge la şapte puncte de covăsneni şi, implicit, şapte puncte de play-off.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare