Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar trebui să se retragă Chiricheş şi ”veteranii”? Popescu cere măsuri radicale la naţională: ”Cu ei, România a avut cele mai proaste rezultate din istorie” | EXCLUSIV

Ar trebui să se retragă Chiricheş şi ”veteranii”? Popescu cere măsuri radicale la naţională: ”Cu ei, România a avut cele mai proaste rezultate din istorie” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Gică Popescu a vorbit declinul din ultima perioadă al lui Vlad Chiricheş (33 de ani). Considerat în trecut unul dintre oamenii de bază ai României, fundaşul central a ajuns să fie unul dintre cei mai criticaţi ”tricolori”.

Retrogradată din divizia B a Nations League, deşi spera la promovare, echipa naţională a României a ajuns să reprezinte doar un motiv de dezamăgire pentru fanii ”tricolori”.

În ultima vreme, la aproape fiecare acţiune a existat cel puţin un rezultat negativ sau un incident care să continue deteriorarea relaţiei dintre suporteri şi naţională.

”Cu ei, România a avut cele mai proaste rezultate din istorie”

Om de bază al Generaţiei de Aur, Gică Popescu a recunoscut, într-un interviu cu Orange Sport, că şi lui îi provoacă fiori să se gândeacă la echipa naţională.

Fostul căpitan al României este şocat de lipsa de valoare din lotul ”tricolor”, în special de cea din centrul apărării, după ce, acum mai mulţi ani, selecţionata noastră beneficia de fundaşi centrali de top.

Preşedintele Farului Constanţa a vorbit şi despre declinul lui Vlad Chiricheş şi a sugerat că, prin prisma rezultatelor din ultimii ani, poate a venit vremea pentru căpitan şi ”veteranii” din lot să se retragă din naţională.

Gică Popescu cere măsuri radicale la naţională

Sincer, eu nu ştiu care sunt fundaşii centrali la naţională. Băi, cei doi fundaşi centrali, titulari la naţională... nu ştiu să aleg doi. Să nu îţi vină în cap doi fundaşi, ăştia doi, Belodedici, Popescu, Prodan...

Îl ştiai, îi visai. (n.r. îl avem pe Chiricheş) Chiricheş, fundaş central... după cum a jucat în ultima perioada, a fost căpitan la naţională.

Şi el a avut în ultima perioadă evoluţii foarte proaste la naţională, doar cu numele că joacă în Italia. Eşti căpitanul naţionalei, trebuie să fii asta, stâlp.

Dar, cu tot respectul pentru Chiricheş, nu a avut o evoluţie foarte bună în ultimele meciuri la naţională. Dacă mă uit în spate, sunt foarte mulţi jucat de foarte mulţi ani în naţională.

Şi, cu ei, naţionala a avut cele mai proaste rezultate din istorie. Dacă toţi vreţi să mergeţi înainte, vreţi să schimbaţi ceva”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare