Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum ar putea arăta primul 11 al Craiovei dacă ar fuziona cluburile lui Rotaru şi Mititelu: ”Ce echipă aş face eu. Trăsnet!”

Cum ar putea arăta primul 11 al Craiovei dacă ar fuziona cluburile lui Rotaru şi Mititelu: ”Ce echipă aş face eu. Trăsnet!”

Superliga

Comentarii

După ce Adrian Mititelu a vorbit despre o ”Craiova unită”, fanii olteni au început să îşi imagineze cum ar putea arăta un prim 11 al Universităţii dacă cele două cluburi ar fuziona. Dumitru Dragomir a dezvăluit ce jucători ar alege el ca titulari.

O fuziune între U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova nu are nicio şansă de a se întâmpla. Niciuna dintre conduceri nu doreşte acest lucru, galeriile nu doresc acest lucru, astfel că perspective în această privinţă nu există.

Totuşi, după ce Adrian Mititelu a menţionat o ”Craiova unită”, este interesant de văzut, ca exerciţiu de imaginaţie, cum ar putea arăta un prim 11 format din cele două loturi.

Dumitru Dragomir a dezvăluit deja că este convins că, în cazul unei fuziuni, Craiova ar câştiga la pas titlul, dar a vorbit şi despre ce formulă de start ar alcătui în această situaţie.

Cum ar putea arăta primul 11 al Craiovei dacă ar fuziona cluburile lui Rotaru şi Mititelu

Totuşi asta a lui Rotaru e mai puternică un pic. Din ambele echipe, ce echipă aş face eu la Craiova. Ambii fundaşi centrali luaţi de la Mititelu. I-aş lua pe Bauza şi pe Bahassa.

Din partea cealaltă aş lua restul. Bancu, Vlădoiu, fundaşul dreapta. (n.r Baiaram, Andrei Ivan, Markovic, Mateiu?) După părerea mea, cel mai bun fotbalist de la Craiova e Căpăţînă.

Mă bazez pe capacitatea lui de efort şi pe inteligenţa pe care o are. Doar că e un tip emotiv. Eu l-am cunoscut. Eu l-am adus la Voluntari şi de aici a sărit. Are capacitate de efort cum nu sunt trei în România.

E de nivelul lui Deac, dacă nu peste. E puţin dezordonat. Dar dacă joacă patru-cinci etape ca fundaş dreapta, eu vă zic că se duce la mari echipe din această Europa. Are şi viteză, trăsnet!

”Ce echipă aş face eu. Trăsnet!”

De Ivan nu prea sunt dat pe spate. Sunt dat pe spate de fundaşul dreapta de la Mititelu (n.r. Radu Negru). Piticania aia. Joacă de nu s-a pomenit. Ce centrări din viteză dă…

Şi ăsta joacă bine, Ivan. Îl bănuiesc de capacitate mică de efort, dar are inteligenţă bună. Loveşte bine mingea. Cu stângul nu o prea perpeleşte, dar cu dreptul loveşte bine şi surprinzător dă bine cu capul. E un jucător bun, de cupele europene”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Cum ar arăta un prim 11 al ”Craiovei unite”, în opinia lui Dumitru Dragomir:

  • Laurenţiu Popescu - Ştefan Vlădoiu, Andre Duarte, Danny Henriques, Nicuşor Bancu - Alex Creţu, Alex Mateiu - Yassine Bahassa, Juan Bauza, Ştefan Baiaram - Andrei Ivan

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare