Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ipoteză şocantă în Superligă! Campioana României, deja decisă? ”De acum vă spun, câştigă campionatul anul ăsta” | EXCLUSIV

Ipoteză şocantă în Superligă! Campioana României, deja decisă? ”De acum vă spun, câştigă campionatul anul ăsta” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În urmă cu câteva săptămâni, după scandalul monstru de la Sfântu Gheorghe, Marcel Puşcaş lansa o ipoteză cu adevărat şocantă. Preşedintele lui U Craiova 1948 susţinea că ar putea exista jocuri de culise în Superligă, prin care să se decidă dinaintea finalului sezonului ce echipă va ieşi campioană.

Scandalul de la Sfântu Gheorghe s-a lăsat cu pedepse pentru ambele echipe, însă U Craiova 1948 a fost principala vizată de sancţiunile Comsiei de Disciplină a FRF, chiar dacă Sepsi a încasat o amendă mai mare.

Oltenii au pierdut punctele la ”masa verde”, deşi nu consideră că sunt deloc vinovaţi pentru comportamentul galeriei lor, care a fost în final cauza principală din spatele abandonului meciului.

”De acum vă spun, câştigă campionatul anul ăsta”

Marcel Puşcaş a vorbit despre decizia luată de Comisia de Disciplină şi a venit cu ipoteza că U Craiova 1948 a fost ”executată” de acelaşi om care i-a semnat şi dezafilierea, actualul vicepreşedinte al FRF.

Aceste acuzaţii vin la doar câteva săptămâni după ce Puşcaş declara că Sepsi va deveni campioana României în acest sezon, cu dorinţa şi ajutorul FRF.

Preşedintele lui U Craiova afirma că, dacă se vor dicta sancţiuni împotriva clubului său, ceea ce tocmai s-a întâmplat, atunci precedentul setat va cauza o multitudine de alte abandonuri, care ar purta-o pe Sepsi până pe primul loc al Superligii.

Ipoteză şocantă în Superligă! Campioana României, deja decisă?

Dacă se va lua vreo măsură (n.r. împotriva scandărilor), trebuie să se ia şi alte măsuri, la celelalte meciuri ale lui Sepsi. Asta o să dea în altă ipoteză, altă suspiciune, că se doreşte ca acest club să fie avantajat.

<<Dă-i Cupa şi campionatul, dă-i campionatul în mână>>, zicem, mă gândesc. Pot să mă gândesc şi la asta. Dacă se întâmplă de încă trei-patru ori asta, ce faci? Le dai 15 puncte? De acum vă spun, Sepsi, campioana României. Sepsi câştigă campionatul anul ăsta.

Dacă FRF şi arbitrajul şi observatorii vor proceda la fel la fiecare meci pe care îl dispută Sepsi, de acum vă spun, scrieţi mare <<Sepsi e noua campioană a României>>, semnat Marcel Puşcaş”, a declarat Preşedintele U Craiova 1948, la Orange Sport.

Nici cei de la Sepsi, deşi au scăpat cu punctele, nu au fost mulţumiţi de decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare