Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oaspete de gală în Giuleşti. Rafael van der Vaart, prezent la meciul Rapid - FCU Craiova 1948

VIDEO | Oaspete de gală în Giuleşti. Rafael van der Vaart, prezent la meciul Rapid - FCU Craiova 1948

Rapid

Comentarii

Rapid a avut un invitat de gală la meciul cu FCU Craiova 1948, din Giuleşti. Rafael van der Vaart (39 de ani), fostul fotbalist de la Hamburg, a venit pe noul stadion al "alb-vişiniilor" ca să urmărească pe viu partida echipei lui Adrian Mutu.

Rafael van der Vaart a venit în Giuleşti, locul unde a jucat şi a pierdut cu Hamburg în 2006, pentru meciul pentru Rapid - FCU Craiova 1948.

VIDEO | Oaspete de gală în Giuleşti. Rafael van der Vaart, prezent la meciul Rapid - FCU Craiova 1948

Camerele TV l-au surprins pe olandezul Rafael van der Vaart, fostul fotbalist de la Ajax, Hamburg sau Real Madrid, în tribunele noului stadion Giuleşti, la meciul Rapid - FCU Craiova 1948, din etapa a 25-a din Superligă. Batavul e fanul Rapidului cu un motiv întemeiat şi a venit să vadă, pe viu, la lucru echipa lui Adrian Mutu, cel pe care l-a avut ca adversar în multele dueluri România - Olanda de la începutul anilor 2000.

Rafael van der Vaart are o elaţie cu handbalista Rapidului, Estevana Polman, cu care este împreună încă din 2016.

Rafael van der Vaart are de gând să se mute la Bucureşti: "Acum sunt mare fan Rapid"

Soţia lui Rafael van der Vaart, Estavana Polman, joacă pentru Rapid la handbal şi scrie istorie alături de elevele lui Carlos Viver. Fostul mare fotbalist din Olanda a venit la Bucureşti pentru a o vedea la lucru şi a anunţat că are de gând să se mute definitiv în Capitală.

Van der Vaart vrea să meargă şi pe stadionul din Giuleşti, la un meci al Rapidului, pentru prima dată după dubla Rapid - Hamburg şi după vizita încheiată cu înfrângere (2-0) din martie 2006.

"Asta este nebunie! Am văzut multe meciuri de handbal, dar această atmosferă este, de departe, cea mai frumoasă pe care am văzut-o. Cred că în iunie sau în iulie o să mă mut în Bucureşti.

(Eşti un fan al Rapidului, după acest meci?) Uite! Acum sunt un mare fan! Este un oraş minunat, dar totul este despre oameni, iar oamenii sunt chiar drăguţi. De-asta iubim sportul, de-asta îmi este dor de fotbal! Să joci în faţa oamenilor, atât de mulţi oameni fericiţi.

Vreau să o fac (n.r. să mă văd), pentru că vreau să văd fotbalul de la Rapid. Am jucat împotriva lui Mutu, e antrenor acolo şi sper să mă lase să intru pe stadion, să văd şi eu un meci. Am jucat cu Cristian Chivu şi am jucat şi împotriva mai multor jucători, Bogdan Lobonţ.

Handbalul este drăguţ, dar fotbalul este în inima mea, aşa că vreau să văd şi meciuri de fotbal", a spus Rafael van der Vaart.

În sezonul 2005/2006 din Cupa UEFA, Rapid a eliminat-o pe Hamburg din drumul către un sfert de finală de vis cu Steaua. Giuleştenii au câştigat pe teren propriu cu 2-0, iar în Germania s-a terminat 3-1 pentru nemţi. Rapidiştii au mers mai departe datorită golului marcat în deplasare.

Afla mai multe despre: van der vaartrapidgiulestivideo 

viewscnt
Articole similare