Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soluţia pe care ar fi propus-o Panduru în cazul Sepsi - U Craiova 1948: ”Împăcai pe toată lumea. O să fie o mare problemă de acum” | EXCLUSIV

Soluţia pe care ar fi propus-o Panduru în cazul Sepsi - U Craiova 1948: ”Împăcai pe toată lumea. O să fie o mare problemă de acum” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport după ce s-a dat verdictul Comsiei de Disciplină a FRF, Basarab Panduru a dezvăluit ce soluţie i s-ar fi părut lui corectă în acest caz. Fostul internaţional român ar fi propus ca meciul să se rejoace.

Miercuri, cei de la U Craiova 1948 au aflat oficial că au pierdut meciul cu Sepsi, scor 0-3, la ”masa verde”, şi că nu vor putea conta pe susţinerea galeriei la următoarele şase meciuri în deplasare sau pe teren neutru.

”Împăcai pe toată lumea. O să fie o mare problemă de acum”

Nici covăsnenii nu au scăpat, încasând o amendă de 25.000 de lei, cu 2.500 de lei mai scumpă decât cea încasată de clubul patronat de Adrian Mititelu.

Niciuna dintre părţi nu a fost satisfăcută de verdictul Comisiei de Disciplină, iar speţa urmează să se mai judece, oltenii urmând să atace decizia, care nu este definitivă.

Marcel Puşcaş a speculat că totul ar putea fi o conspiraţie împotriva lui U Craiova 1948, însă Basarab Panduru este convins că ştie ce decizia ar fi trebuit luată, pentru a mulţumi pe toată lumea.

Soluţia propusă de expertul Orange Sport este foarte simplă: meciul ar fi trebuit să se rejoace, pentru ca rezultatul să fie decis corect, pe gazon.

Soluţia pe care ar fi propus-o Panduru în cazul Sepsi - U Craiova 1948

Cum acum a fost setat acest precedent, orice alte cazuri asemănătoare din viitor ar trebui judecate în acelaşi fel.

Ăştia suntem noi de fapt, românii, oamenii ăia buni, care vorbim de fair-play, care facem lucruri, dar doar când suntem în avantaj, <<ce bine ar fi să se rejoace meciul, pentru că nu mă intereseză decât punctele câştigate>>.

Deodată, când ai nevoie de ele neapărat, că îţi tremură tot, cum <<oo, dacă nu primim punctele, o să fie scandal mare>>. Unde naibii e tot fair-play-ul ăla de care vorbim, doar când ţi-e bine, atunci eşti, acum, nu se poate, că tremuri tot să prinzi play-off-ul.

Aşa mi se părea mie fair-play (n.r. să se rejoace), de fapt împăcai pe toată lumea. Aici e o judecată care trebuie să fie corectă. Îţi spun ce am văzut, toată lumea, inclusiv cei de la Sepsi, au zis că mai bine să se rejoace.

Nu era vina jucătorilor, tot ducea spre rejucare. Înţeleg decizia, pentru că trebuie judecat într-un anumit fel, dar e o mare problemă ce se va întâmpla de acum încolo”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare