Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Merita să fie convocat şi nu a fost”. Gică Popescu, critici în legătură cu selecţiile lui Iordănescu: ”Are o altă percepţie despre jucători decât a noastră” | EXCLUSIV

”Merita să fie convocat şi nu a fost”. Gică Popescu, critici în legătură cu selecţiile lui Iordănescu: ”Are o altă percepţie despre jucători decât a noastră” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Gică Popescu (55 de ani) a vorbit despre echipa naţională a României şi despre convocările făcute de Edi Iordănescu. În opinia preşedintelui Farului Constanţa, există cel puţin un jucător în echipa lui Gică Hagi care merita să fie chemat, dar nu a fost.

După meciurile amicale disputate în noiembrie, următoarea acţiune a echipei naţionale urmează să aibă loc la finalul lui martie, când vom debuta în calificările pentru Euro 2024.

Realist, obiectivul ”tricolorilor” ar trebui să fie să încheie primele două runde cu şase puncte, în contextul în care le vor înfrunta pe Andorra şi Belarus.

”Selecţionerul are o anumită percepţie despre anumiţi jucători, care nu este aceeaşi cu a noastră”

De când a fost adus Edi Iordănescu pe banca tehnică, echipa naţională şi-a continuat şirul de dezamăgiri şi deziluzii, iar mulţi fani sunt pesimişti în legătură cu viitorul selecţionate noastre.

Selecţionerul a fost criticat, printre altele, şi pentru anumite convocări pe care le-a făcut, iar Gică Popescu este de asemenea de părere că acesta a greşit în cel puţin o privinţă.

Într-un interviu pentru Orange Sport, preşedintele Farului Constanţa a dezvăluit că este de părere că Mihai Aioani ar fi meritat să fie chemat la ultimele acţiuni ale naţionalei.

Argumentul lui Popescu este că jucătorul dintre buturile Farului a încheiat prima parte a stagiunii cu cele mai puţine goluri primite.

Totuşi, aşa cum a notat şi oficialul liderului din Superligă, până la urmă, doar percepţia selecţionerului contează, nu presiunile făcute de un club sau altul în privinţa convocărilor.

Gică Popescu insistă pentru convocarea lui Mihai Aioani la naţională

Ar trebui să vorbim despre jucători de la noi de la club şi aş fi considerat... este o chestiune de alegere a selecţionerului. El are o anumită percepţie despre anumiţi jucători, care nu este aceeaşi cu a noastră.

Dau un exemplu, eu am considerat că portarul nostru, care a luat cele mai puţine goluri în prima parte a sezonului, ar merita să fie cel puţin în primii trei convocaţi la naţională şi nu a fost.

Nu aş vrea să scot în evidenţă un jucător sau altul, de frică să nu îi fac rău”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marian aioani 

viewscnt
Articole similare