Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru unul dintre titularii Rapidului după transferul lui Ongenda? Panduru: ”Pun presiune pe el, prea stă liniştit acum” | EXCLUSIV

Probleme pentru unul dintre titularii Rapidului după transferul lui Ongenda? Panduru: ”Pun presiune pe el, prea stă liniştit acum” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport după prezentarea oficială a lui Hervin Ongenda (27 de ani) la Rapid, Basarab Panduru a comentat transferul francezului în Giuleşti şi a sugerat că acesta a fost adus la club pentru a pune presiune pe unul dintre titulari.

Campania de achiziţii din această iarnă a Rapidului nu a fost nici pe departe la fel de spectaculoasă ca cea din vară, când 10 fotbalişti noi au fost aduşi în Giuleşti.

În perioada de mercato de abia încheiată, numai doi jucători, Funsho Bamgboye şi Hervin Ongenda, au fost transferaţi de Rapid.

”Pun presiune pe el, prea stă liniştit acum”

Fostul jucător de la FC Botoşani fusese dorit insistent şi de Valeriu Iftime, dar, în cele din urmă, echipa din Giuleşti s-a dovedit a fi mai atractivă pentru francez.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a comentat pe larg revenirea lui Ongenda în Superligă şi a recunoscut că i se pare o mutare bună.

Totuşi, fostul internaţional român a avertizat că aducerea francezului i-ar putea cauza probleme unui titular din Giuleşti, care a fost om de bază până acum în acest sezon.

Alex Ioniţă a fost titular aproape meci de meci în actuala stagiune şi se află pe primul loc în clasamentul celor mai buni pasatori din Superligă, cu nouă assist-uri.

Totuşi, cum acesta nu a avut un competitor adevărat pe post până acum, Panduru a sugerat că venirea lui Ongenda ar putea pune presiune pe decarul Rapidului.

Probleme pentru Ioniţă după transferul lui Ongenda?

”(n.r. a fost adus Ongenda) Să pună presiune şi pe Ioniţă, că şi Ioniţă prea stă liniştit acum. El pe Ioniţă şi Ioniţă pe el”, a declarar Basarab Panduru, la Orange Sport.

Într-un sistem 4-2-3-1, în partea dreaptă a terenului evoluează jucătorul care îndeplineşte criterul de vârstă, Sefer sau Pănoiu, în timp ce în spatele vârfului joacă Ioniţă.

Totuşi, dacă Ongenda impresionează să reuşeşte să îl convingă pe Adi Mutu să primească un loc în primul 11, atunci Ioniţă ar trebui scos din formula de start, întrucât nu ar putea fi mutat în dreapta.

Desigur că ”Briliantul” are o multitudine de opţiuni în privinţa felului în care îşi alcătuieşte echipa, iar, cel mai probabil, Ioniţă şi Ongenda vor prinde destule minute pe teren şi împreună.

Afla mai multe despre: alex ioniţă 

viewscnt
Articole similare