Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Hervin Ongenda a semnat cu Rapid. Prima reacţie a jucătorului

OFICIAL | Hervin Ongenda a semnat cu Rapid. Prima reacţie a jucătorului

Rapid

Comentarii

Hervin Ongenda este noul jucător al Rapidului, acesta semnând pentru un an şi jumătate cu echipa din Giuleşti.

OFICIAL | Hervin Ongenda a semnat cu Rapid. Prima reacţie a jucătorului 

Liber de contract după despărţirea de Apollon Limassol, unde a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive în 21 de meciuri, mijlocaşul ofensiv francez a ales să semneze cu Rapid. 

”Hervin Ongenda este noul jucător al Rapidului, acesta semnând pentru un an şi jumătate cu echipa noastră”, au anunţat cei de la Rapid. 

”Mă simt foarte bine. Am ales să vin la Rapid pentru că este un club important în istoria fotbalului românesc, este o echipă bună, care a arătat bine în acest sezon.

Am jucat de două ori împotriva Rapidului. Este o echipă puternică şi are un caracter bine dezvoltat. Jucătorii se luptă pentru fiecare minge, aleargă foarte mult. Meciurile jucate împotriva Rapidului au fost nişte meciuri foarte dificile.

Sunt nerăbdător să joc pe Giuleşti. Am văzut că aici este o atmosferă incredibilă. Aşa arată fotbalul pe care îmi place să îl joc", a declarat Ongenda. 

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Ongenda, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Următorul meci pentru Rapid va fi cu CS Mioveni, echipă care este neînvinsă de la preluarea lui Nicolae Dică (42 ani), pe 17 februarie, de la 20:00, LIVE VIDEO, pe Orange Sport 1. 

Afla mai multe despre: hervin ongenda 

viewscnt
Articole similare