Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, şocat de ultima decizie a FRF: ”Nu a mai fost niciodată în istoria fotbalului aşa ceva. Nu are logică” | VIDEO EXCLUSIV

Panduru, şocat de ultima decizie a FRF: ”Nu a mai fost niciodată în istoria fotbalului aşa ceva. Nu are logică” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a anunţat decizia în cazul meciului Sepsi - U Craiova 1948, după abandonul cauzat de scandările suporterilor din tribune. Basarab Panduru a fost şocat de o parte a verdictului anunţat, spunând că nu a mai auzit aşa ceva vreodată.

În etapa a 23 a Superligii, Sepsi a primit vizita lui U Craiova 1948, dar cele două echipe au apucat să dispute numai 26 de minute din confruntare, aceasta fiind abandonată.

Oficial, scandările xenofobe şi rasiste ale galeriei oltene sunt motivul suspendării meciului, însă cei de la U Craiova 1948 au sugerat că ar putea exista altfel de motive în spatele deciziei.

”Nu a mai fost niciodată în istoria fotbalului aşa ceva. Nu are logică”

În orice caz, după câteva săptămâni în care a analizat cazul, Comisia de Disciplină a FRF şi-a anunţat oficial verdictul, ambele echipe fiind sancţionate.

Sepsi a încasat o amendă de 25.000 de lei, dar a câştigat la ”masa verde”, în timp ce U Craiova 1948 a primit o amendă de 22.500 de lei şi o interdicţie de şase meciuri pentru galerie, însă doar pe terenuri străine.

Invitat în studioul Orange Sport după ce a fost anunţată decizia, Basarab Panduru a fost şocat că interdicţia nu se referea şi la meciurile de pe teren propriu, la care fanii olteni încă vor putea asista.

Fostul internaţional român a afirmat că nu a mai auzit aşa ceva în viaţa sa şi a căutat explicaţii în legătură cu cum s-a ajuns la acest verdict.

Panduru, şocat de ultima decizie a FRF

De ce doar în deplasare (n.r. interdicţia primită de galeria U Craiova 1948)? Cum ai ales asta, doar în deplasare? Că nu am mai auzit... cred că nu a fost niciodată în istoria fotbalului aşa ceva.

Doar în deplasare, adică nu acasă şi doar în deplasare, cum au gândit? Că e interesant, să ştiu şi eu aşa, cât de cât, pentru mine. Nu că m-ar interesa aşa.

Acolo s-a întâmplat şi acolo plăteşti, în deplasare? Ce e asta? Nu e nicio logică, bănuim noi. Nu am auzit în viaţa mea aşa ceva, doar în deplasare.

Pare ciudat, nu am treabă şase etape, dacă asta ai hotărât, ok, dar acum să zici şase etape în deplasare...”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare