Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a dispărut din primul 11 unul dintre cei mai valoroşi jucători ai Rapidului? Analiza lui Panduru: ”Probabil de asta a pierdut echipa” | EXCLUSIV

De ce a dispărut din primul 11 unul dintre cei mai valoroşi jucători ai Rapidului? Analiza lui Panduru: ”Probabil de asta a pierdut echipa” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

După ce a fost titular în prima parte a stagiunii, Antonio Sefer (22 de ani) şi-a pierdut locul în formula de start a lui Adi Mutu în ultimele meciuri. Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a dezvăluit ce ar fi putut duce la acest lucru.

Deşi Rapid a investit masiv în transferuri în această vară, după standardele ultimilor ani, formula de start a giuleştenilor nu s-a schimbat atât de mult faţă de a doua parte a ultimului sezon.

Portarul şi apărătorii au rămas aceiaşi, în timp, dintre nou-veniţi, de la mijloc în sus, doar Marko Dugandzic, Xian Emmers şi, poate, Jayson Papeau, înainte de accidentare, s-au impus în formula de start.

De ce a dispărut din primul 11 al Rapidului Antonio Sefer?

Unul dintre oamenii de la care erau cele mai mari aşteptări în acest sezon, mai ales după plecarea lui Rareş Ilie, era Antonio Sefer, care este la ultimul sezon în care împlineşte criteriul ”under” din Superligă.

Titular pe tot parcursul primei părţi a stagiunii, jucătorul cu o apariţie în tricoul echipei naţionale şi-a pierdut locul în formula de start a giuleştenilor în ultimele meciuri.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a sugerat că această ”dispariţie” din primul 11 ar putea fi datorată transferului ratat al lui Sefer din această iarnă.

Până la urmă, Sefer a fost... discuţia asta cu plecatul, cu nu ştiu ce, probabil de asta a pierdut echipa”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Antonio Sefer a fost dorit insistent de o echipă din Belgia, care a încercat din răsputeri să rezolve transferul românului în ultima zi a perioadei de mercato.

Două transferuri ratate de Sefer în acest sezon

Rapid ar fi acceptat o ofertă de 700.000 de euro pentru jucător, însă mutarea ar fi picat pentru că acesta ar fi fost nemulţumit de salariul care i-a fost propus.

În vară, Sefer avusese o ofertă şi din Israel, care, la fel ca cea din iarnă, nu s-a mai materializat din pricina pretenţiilor financiare ale fotbalistului de 22 de ani.

Postul de titular al ”tricolorului” la Rapid a fost luat de celălalt jucător care îndeplineşte regula U21, Ştefan Pănoiu.

Panduru a mai speculat că este posibil ca giuleştenii să mizeze de pe acum de Pănoiu pentru că ar ştii deja că îl vor pierde curând pe Sefer.

La momentul actual, Antonio Sefer este, conform transfermarkt, al şaselea cel mai valoros jucător al Rapidului, cotat la 900.000 de euro.

Afla mai multe despre: antonio sefer 

viewscnt
Articole similare