Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Iancu şi-a împărţit celula la Penitenciarul Jilava cu mai multe persoane faimoase din România: ”Pe unii i-am cunoscut acolo, pe unii îi ştiam”

Marian Iancu şi-a împărţit celula la Penitenciarul Jilava cu mai multe persoane faimoase din România: ”Pe unii i-am cunoscut acolo, pe unii îi ştiam”

Diverse

Comentarii

Eliberat din închisoare în vara lui 2022, Marian Iancu (57 de ani) a petrecut opt ani după gratii, la Penitenciarul Jilava, şi a ieşit un om mult schimbat, atât din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere mental.

În 2014, Marian Iancu, acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul RAFO-Carom, a fost condamnat la 14 ani de închisoare, însă a fost eliberat fără să fi ispăşit toată pedeapsa.

În vara lui 2022, după opt ani petrecuţi în penitenciarul Jilava, fostul patronul al lui Poli Timişoara a fost eliberat, după ce i-a fost aprobată cererea de ”liberare condiţionată”.

”Pe unii i-am cunoscut acolo, pe unii îi ştiam”

Aşa dar, din nou un om liber, mai mult sau mai puţin, Marian Iancu a ieşit pe porţiile închisorii un om renăscut, cu 30 de kilograme mai slab şi cu îvăţămintele de minte trase.

Omul de afaceri ia în calcul să revină în fotbalul românesc, deşi nu are vreo perspectivă reală de a se întoarce în fenomen, şi a început să reapară în presa sportivă.

Pe lângă planurile de viitor, Iancu a mai vorbit şi despre anii petrecuţi după gratii şi a dezvăluit că, la penitenciarul Jilava, a stat cu tot felul de ”oameni de calitatea” sa.

Marian Iancu şi-a împărţit celula cu mai multe persoane cunoscute din României, printre care oameni de fotbal şi politicieni.

Marian Iancu şi-a împărţit celula la Penitenciarul Jilava cu mai multe persoane cunoscute din România

”(n.r. aţi avut condiţii mai bune faţă de alţi deţinuţi?) Am stat cu toţi oamenii de calitatea mea. Pe unii i-am cunoscut acolo, pe unii îi mai ştiam.

M-am întâlnit cu toţi oamenii de fotbal, politicieni... mulţi au stat cu mine în cameră. Am stat cinci-şase în general. Au fost momente când se liberau, dar aveau grijă să vină alţii. 

Cei care aveau o anumită calitate. Nu se poate să deteriorezi un om moral, social sau mintal”, a declarat Marian Iancu, pentru Gsp.

Printre persoanele cunoscute care au petrecut timp la Penitenciarul Jilava în perioada în care a fost Marian Iancu ”cazat” acolo se numără fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, Dan Diaconescu.

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare