Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu sunt de acord”. Decizia pe care ar fi luat-o Vochin în cazul meciului Sepsi - U Craiova 1948: ”Vrei un fotbal corect” | EXCLUSIV

”Nu sunt de acord”. Decizia pe care ar fi luat-o Vochin în cazul meciului Sepsi - U Craiova 1948: ”Vrei un fotbal corect” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a comentat decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF în cazul meciului Sepsi - U Craiova 1948. În opinia consilierului lui Răzvan Burleanu, nu ar fi fost corect ca meciul să se rejoace din momentul întreruperii.

Partida dintre Sepsi şi U Craiova 1948, abandonată din pricina scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor olteni, a setat un precedent în Superligă, care ar trebui urmat de acum la fiecare astfel de caz.

”Vrei un fotbal corect, dar nu poţi să te apropii de margine, că poate îţi spargi capul”

În teorie, orice alt incident asemănător care va avea loc de acum încolo ar trebui judecat în acelaşi fel ca cel de la Sfântu Gheorghe.

Ambele părţi au fost nemulţumite de verdictul Comisiei de Disciplină, iar multe voci din fotbalul românesc au sugerat că meciul ar fi trebuit să se rejoace, din minutul 26, când a fost întrerupt.

Totuşi, Andrei Vochin nu consideră că s-ar fi procedat corect într-un astfel de caz, găsind o altă posibilă soluţie nu doar pentru meciul Sepsi - Craiova, ci şi pentru partide abandonate din alte motive.

În opinia lui Vochin, nu ar fi corect ca un meci să se rejoace din momentul în care a fost întrerupt, ci mai degrabă de la capăt, oferind exemplu un meci care ar fi abanondat în minutul 70, din cauza unor obiecte aruncate de suporteri.

Decizia pe care ar fi luat-o Andrei Vochin în cazul meciului Sepsi - U Craiova 1948

Nefiind din iarbă, am o părere puţin diferită şi îţi spun de ce. Vorbesc de orice meci, nu neapărat de ăla.

Nu sunt de acord cu reluarea meciului din minutul 70, atât timp cât se aruncau chestii din tribune până atunci, pentru că acel rezultat e influenţat şi de chestiile astea.

Vrei un fotbal corect, dar nu poţi să te apropii de margine, că poate îţi spargi capul, atunci nu mai sunt şanse egale. Ar trebui reluată partida din minutul 1, dar în alte condiţii.

Dacă mai sunt spectatori, să nu li se mai permită să facă lucruri din astea”, a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare