Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Noi imagini cu transformarea fizică drastică a lui Marian Iancu. Atunci şi acum, după aproape un deceniu de absenţă

FOTO | Noi imagini cu transformarea fizică drastică a lui Marian Iancu. Atunci şi acum, după aproape un deceniu de absenţăgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din fotbalul românesc, Marian Iancu, a apărut pentru prima dată în faţa publicului larg. După aproape un deceniu de absenţă, microbiştii au o altă imagine despre fostul conducător de la Politehnica Timişoara.

FOTO | Cum arată acum Marian Iancu

  • Pe 8 iunie 2015, Marian Iancu a primit o condamnare de 14 ani de închisoare pentru înşelăciune şi spălare de bani în dosarul Rafo-Carom.
  • În vara anului 2022, după decizia Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti, Marian Iancu a fost eliberat din închisoare cu şase ani mai devreme decât ar fi trebuit să părăsească detenţia în mod normal.

Politehnica Timişoara, una dintre echipele de tradiţie ale României, s-a luptat pentru titlul din Liga 1 cu Marian Iancu şi a ajuns să joace în Europa contra lui Şahtior Doneţk. Au fost ani în care bănăţenii au fost în topul primei ligi. 

Marian Iancu s-a retras din conducerea clubului în 2011, iar câţiva ani mai târziu a fost închis după ce a fost judecat. 

Perioada detenţiei a coincis şi cu o schimbare majoră făcută de afacerist în viaţa personală.

”Am fost puţin ocupat în ultimii opt ani de zile. Ocupat cu ghilimelele de rigoare. Am fost la odihnă. Acum, am o ordine de priorităţi, pe care o parcurg. Trebuie să recuperez timpul pierdut şi pe asta mă concentrez acum.

Nu am avut nicio problemă de sănătate cât timp am fost închis, chiar deloc. Am slăbit un pic. Am făcut sport. Există şi o parte plină a paharului, m-am ocupat de ceea ce nu m-am putut ocupa în libertate. Am slăbit vreo 30 de kilograme. Nu am absolut nimic, dimpotrivă, sunt chiar mai bine decât înainte.", a declarat Marian Iancu, la Pro Arena.

Joi, fostul patron al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a apărut în faţa publicului larg la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", iar transformarea fizică e majoră.

FOTO | Cum arată acum Marian Iancu după un deceniu de absenţă, în galeria foto

De asemenea, Marian Iancu a vorbit despre perioada petrecută în conducerea clubului violet

VIDEO | Marian Iancu, pe vremea când era patron la Politehnica Timişoara şi se lupta pentru titlul Ligii 1, în deceniul trecut

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marian iancucum arata marian iancumarian iancu transformare fizica 

viewscnt
Articole similare