Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie stranie la Rapid. Clubul nu poate scăpa de ultimii jucători pe care Mutu nu se mai bazează: ”Nu contez pe ei”

Situaţie stranie la Rapid. Clubul nu poate scăpa de ultimii jucători pe care Mutu nu se mai bazează: ”Nu contez pe ei”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (44 de ani) nu înţelege de ce doi dintre jucătorii pe care a precizat că nu mai contează în această parte a sezonului nu pleacă de la Rapid.

Rapid nu poate scăpa de ultimii jucători pe care Mutu nu se mai bazează: ”Noi am fost clari cu ei”

La finalul anului trecut, Adi Mutu a fost foarte clar. A specificat trei jucători pe care nu se mai bazează în a doua jumătate a sezonului la Rapid.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani i-a numit pe: Jakub Vojtus, Younes Marzouk şi Damien Dussaut.

Rapid s-a despărţit de primul dintre aceştia. Jakub Vojtus a ajuns în Liga 2, la Poli Iaşi.

În schimb, situaţia celorlalţi doi fotbalişti este cu totul alta.

Adi Mutu i-a anunţat pe Marzouk şi Dussaut încă din luna decembrie că nu mai intra in vederile lui, dar nu ştie de ce nu aceştia pleacă. 

"Sunt în afara lotului, nu contez pe ei. E o decizie luată în decembrie. Ori n-au vrut, ori nu şi-au găsit echipe. Noi am fost clari în decembrie", a declarat Mutu, la conferinţa de presă premergătoare meciului CS Mioveni - Rapid.

Clubul giuleştean le-a propus celor doi jucători să plece în această iarnă, cu plata unui salariu în avans, dar aceştia nu şi-au găsit angajamente în altă parte, astfel că au decis să rămână la Rapid.

Marzouk, un atacant în vârstă de 26 de ani, a venit la Rapid în 2021 şi a adunat 32 de meciuri, în care a marcat cinci goluri şi a pasat decisiv de două ori. Acesta nu a bifat niciun meci în actualul sezon pentru giuleşteni.

Dussaut, un fundaş dreapta în vârstă de 28 de ani, a sosit la Rapid în vara anului trecut de la Farul, dar a strâns doar trei meciuri sub comanda lui Mutu.

Adi Mutu: ”Am anunţat trei jucători că nu intră în planurile mele”

”Am anunţat trei jucători că nu intră în planurile mele pentru anul viitor. Au fost foarte puţin prezenţi anul acesta: Vojtus, Marzouk şi Dussaut.

Am luat deciziile şi forţat de împrejurări, pentru că Dussaut şi Marzouk au fost puţin cu noi, Vojtus nu m-a mulţumit. Am preferat să-i anunţ acum ca să aibă şi ei timp pentru ce a mai rămas din acest sezon.

Nu e uşor să joci cu presiunea publicului, a rezultatelor. A contat şi cartonaşul roşu luat de Vojtus în Cupă. La Rapid avem nevoie de jucători care ştiu să joace cu presiune.

Nu sunt supărat pe ei, sunt doar nişte alegeri. Chiar dacă nu îmi plac, trebuie să le iau”, afirma Mutu, la finalul anului trecut.

Afla mai multe despre: muturapid 

viewscnt
Articole similare