Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru, furios! A fost sfidat pe faţă de 2 fotbalişti de pe "lista neagră" la Universitatea Craiova: "Visează cai verzi pe pereţi, ăsta e adevărul"

Rotaru, furios! A fost sfidat pe faţă de 2 fotbalişti de pe "lista neagră" la Universitatea Craiova: "Visează cai verzi pe pereţi, ăsta e adevărul"
Comentarii

Remanierea lotului la Universitatea Craiova continuă. În timp ce patru fotbalişti şi-au dat deja acordul de a pleca de pe "Ion Oblemenco", alţi doi jucători îşi continuă războiul cu clubu. Acţionarul Mihai Rotaru a dat verdictul în cazul celor doi: "Visează cai verzi pe pereţi, pentru că ăsta e adevărul".

Doi fotbalişti de la Universitatea Craiova îi pun răbdarea la încercare lui Mihai Rotaru

Noul antrenor, Eugen Neagoe, şi conducerea au decis modificări drastice în lot, de unde au dispărut patru jucători până în acest moment: Ivan Martic (U Cluj), Paul Papp (Petrolul), Dan Nistor (U Cluj) şi Marian Danciu (CSM Slatina). 

Sunt aşteptate şi alte plecări, din toate compartimentele, dar Universitatea Craiova e constrânsă şi de dorinţa celor intraţi pe "lista neagră". De asemenea, Mihai Rotaru s-a lovit şi de un aspect inediat. 

În continuare se derulează războiul rece dintre club şi mijlocaşii Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca. Ei au solicitat despăgubiri în valoare totală de 7,5 milioane de euro, întrucât consideră că Mirel Rădoi, fostul antrenor, a comis un abuz atunci când i-a exclus din lot. 

Prima decizie judecată de FRF nu le-a fost favorabilă, dar Vînă şi Hanca pot face recurs şi mai pot apela şi la TAS, unde avocatul lor consideră că sigur vor avea câştig de cauză, pentru a obţine despăgubirile record. 

Mihai Rotaru: "Visează cai verzi pe pereţi, pentru că ăsta e adevărul"

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a susţinut că Vînă şi Hanca au fost şi sunt trataţi corect în cadrul clubului, dar nu le-a putut garanta minute, întrucât Eugen Neagoe ia această decizie. 

Totuşi, afaceristul nu şi-a putut ascunde sentimentele la auzul despăgubirilor de milioane de euro cerute. 

"S-au adresat comisiilor. Visează cai verzi pe pereţi, pentru că ăsta e adevărul. Ei au fost mereu respectaţi. Nu au fost trimişi pe coclauri, salariul lor nu a fost întârziat niciodată. S-au antrenat cu echipa, exceptând trei, patru zile. Au stat în acelaşi cantonament, au mâncat la aceeaşi masă. Au fost în Turcia, în cantonament, au jucat. Hanca a jucat şi a jucat în continuare. Dacă va fi nevoie de ei...

Acum nu pot fi în postura în care să oblig un antrenor să joace cu ei. Dacă ei vor fi pregătiţi să joace, dacă vor fi cei mai buni la antrenament, cu siguranţă mister (n.r. - Eugen Neagoe) se va folosi de ei. Dar nu mă apuc eu să-i dau chestii, cu cine să joace sau cu cine să nu joace", a declarat Mihai Rotaru pentru Orange Sport, în urmă cu câteva zile. 

În etapa cu numărul 26 din Superliga, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu FCSB, duminică, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: mihai rotarusergiu hancaionut vinauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare