Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova şi se îndreaptă spre Cluj!

BREAKING NEWS | Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova şi se îndreaptă spre Cluj!
Comentarii

S-a terminat aventura lui Dan Nistor (34 de ani) la Universitatea Craiova. Mijlocaşul a plecat din Oltenia după trei ani cu direcţia Cluj.

Dan Nistor s-a despărţit de Universitatea Craiova şi a semnat cu U Cluj

Oltenii se ţin de promisiune şi fac "curăţenie" în lot. După ce luni au plecat Paul Papp, la Petrolul Ploieşti, şi Ivan Martic, la U Cluj, s-a produs şi despărţirea de Dan Nistor. 

"Ceapă" a semnat cu U Cluj. Astfel, Dan Nistor schimbă "aerul" în Superligă, din play-off, în încercarea de a se salva de la retrogradare cu "şepcile roşii". 

Mijlocaşul central poate debuta vineri pentru noua echipă, în Chindia Târgovişte - U Cluj, de la 17:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Dan Nistor a fost unul dintre liderii din teren ai Universităţii Craiova, în ultimele sezoane, dar în mandatul lui Eugen Neagoe nu şi-a găsit loc pe lista purtătorilor banderolei de căpitan: "Le-am spus băieţilor că e decizia mea. Cât timp e Bancu accidentat, Ivan va fi căpitan. Apoi, urmează Screciu şi Vătăjelu. Ei sunt căpitanii", spunea antrenorul. 

În acest sezon, Dan Nistor a jucat în 23 de meciuri pentru echipa din Oltenia, a marcat de două ori şi a pasat decisiv de două ori. Pentru Universitatea Craiova are, în total, 123 de meciuri, 15 goluri şi 18 pase de gol. 

Sursa citată susţine că Dan Nistor făcea parte din "lista neagră" de la Universitatea Craiova. 

Este a doua experienţă a lui Dan Nistor în Cluj, unde a mai jucat pentru câteva luni la CFR Cluj. El a venit la Universitatea Craiova din postura de căpitan al lui Dinamo Bucueşti, în 2020, pentru câteva sute de mii de euro, în schimbul transferului. 

Afla mai multe despre: dan nistordan nistor universitatea craiovadan nistor u cluju cluj 

viewscnt
Articole similare