Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să facem scandal dacă nu ne dau cele 3 puncte de la meciul cu Craiova”. Bergodi, tranşant după Sepsi - Chindia 2-2: ”Un egal cât o victorie”

”Trebuie să facem scandal dacă nu ne dau cele 3 puncte de la meciul cu Craiova”. Bergodi, tranşant după Sepsi - Chindia 2-2: ”Un egal cât o victorie”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Cristiano Bergodi (58 de ani) a tras concluziile după remiza dintre Sepsi şi Chindia. Tehnicianul italian a precizat că este un ”egal egal cât o victorie” şi se aşteaptă să primească cele trei puncte de la meciul cu U Craiova 1948 din urmă cu două etape.

Sepsi a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a 25-a a Superligii.

Pentru Sepsi au marcat Rondon (45+3) şi Safranko (56), iar pentru Chindia au înscris Cooper (20) şi Ahmatov (44).

Cristiano Bergodi, tranşant după Sepsi - Chindia 2-2: ”Un egal cât o victorie”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi s-a arătat mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa, în condiţiile în care a trebuit să revină de la scorul de 0-2.

De asemenea, antrenorul italian al lui Sepsi are încredere că echipa covăsneană va câştiga la ”masa verde” partida cu U Craiova 1948, întreruptă definitiv din cauza scandărilor fanilor olteni.

"Ştiam de la început că o să fie un meci foarte greu. Am avut situaţii bune din care nu am dat gol.

Băieţii au reacţionat după ce am fost conduşi şi am avut reacţie în repriza secundă. Nu am avut limpezime în ultima treime de teren.

Am egalat, am avut şi ocazii de a câştiga. Păcat, trebuia să învingem. Faptul că am luat două goluri şi am egalat ne poate mulţumi şi putem spune că e un egal cât o victorie. Nu mă îngrijorează clasamentul.

Am avut în trecut trei sau patru meciuri fără victorie, dar echipa juca. Probabil se simte şi un pic de presiune la băieţi.

Am pierdut două puncte la Mioveni, două puncte azi, mergem înainte. E un moment greu, în care se decid echipele calificate în play-off.

Eu cred că trebuie să facem scandal dacă nu ne dau miercuri cele trei puncte de la meciul cu Craiova. Deja au amânat de două ori.

E un regulament, trebuie respectat. După se poate schimba, dar momentan astea sunt regulile, trebuie să câştigăm la masa verde", a declarat Bergodi, după meci.

În clasamentul Superligii, Sepsi ocupă locul 6, cu 34 de puncte, după 24 de meciuri jucate, şi ar acumula 37 de puncte dacă va primi punctele de la meciul cu scandal din urmă cu două etape.

Afla mai multe despre: bergodisepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare