Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E echipa care are cel mai bun fotbal”. Mihai Stoica, entuziasmat de jocul unei rivale din Superligă: ”Sunt bucuros că nu mai jucăm cu ei” | EXCLUSIV

”E echipa care are cel mai bun fotbal”. Mihai Stoica, entuziasmat de jocul unei rivale din Superligă: ”Sunt bucuros că nu mai jucăm cu ei” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Stoica a avut cuvinte de laudă pentru o echipă din Superligă, despre care a afirmat că joacă cel mai bun fotbal. Oficialul celor de la FCSB a precizat că este fericit că formaţia roş-albastră nu mai are de jucat împotriva respectivei echipe.

Mihai Stoica s-a arătat entuziasmat de jocul prestat de cei de la U Craiova 1948.

Invitat în studioul Orange Sport, managerul general al lui FCSB a vorbit la superlativ despre formaţia lui Adrian Mititelu.

Oficialul roş-albaştrilor a precizat că trupa antrenată de Nicolo Napoli ”joacă cel mai bun fotbal” din Superligă, iar cea mai bună dovadă este faza de la golul doi marcat de olteni, prin Bahassa, în duelul cu Rapid.

În acel meci, disputat chiar în Giuleşti, U Craiova 1948 s-a impus cu 2-1 în faţa Rapidului. A condus cu 2-0, a controlat aproape în totalitate jocul şi a primit pe final un gol foarte norocos.

Mihai Stoica, la superlativ despre echipa lui Adrian Mititelu: ”Sunt bucuros că nu mai jucăm cu ei” | EXCLUSIV

Totodată, Mihai Stoica se bucură de faptul că FCSB nu mai are de jucat cu echipa lui Nicolo Napoli.

În tur, FCSB şi U Craiova 1948 au încheiat la egalitate, scor 1-1, în timp ce în retur, vicecampioana s-a impus cu 2-0.

Totuşi, cele două echipe se pot întâlni şi în play-off, în cazul în care gruparea craioveană prinde primele şase poziţii.

În momentul de faţă, U Craiova 1948 se află pe locul 8, cu 30 de puncte, la patru lungimi în spatele lui Sepsi, dar distanţa se poate mări în cazul unei victorii la ”masa verde” a covăsnenilor, după meciul cu scandal dintre cele două.

”Spun că U Craiova 1948 joacă cel mai bun fotbal. Nu discut despre noi, că aş fi subiectiv. E echipa care joacă cel mai bun fotbal. Acum, cu Napoli, joacă bine de la început până la sfârşit, a spulberat Rapidul.

Golul secund e cel mai frumos gol al campionatului. Sunt 15 pase. E ce am văzut la Manchester. Eu sunt bucuros că nu mai jucăm cu ei, că şi nouă ne-a trecut glonţul pe la ureche pe acolo”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Adrian Mititelu: ”Ar trebui să fim pe primele 3-4 locuri”

"Poate află acum şi cei care aveau îndoieli. Din cauza unor ghinioane nu suntem pe primele 3-4 locuri cum ar trebui să fim după valoarea jocului”, afirma Mititelu, după victoria de senzaţie a Craiovei cu Rapid, în Giuleşti.

Afla mai multe despre: craiovafcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare