Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-am visat pe Gică Hagi şi am câştigat”. Adrian Mititelu, show după Rapid - U Craiova 1948 1-2: ”Înainte, îl visam pe Gigi Becali şi nu îmi mergea bine” | VIDEO

”L-am visat pe Gică Hagi şi am câştigat”. Adrian Mititelu, show după Rapid - U Craiova 1948 1-2: ”Înainte, îl visam pe Gigi Becali şi nu îmi mergea bine” | VIDEO

FC U Craiova

Comentarii

Patronul formaţiei U Craiova 1948, Adrian Mititelu, s-a arătat entuziasmat de meciul făcut de echipa sa, care a câştigat în Giuleşti, contra Rapidului, după un joc solid prestat de elevii pregătiţi de Nicolo Napoli, şi a explicat că asta se datorează şi lui Gică Hagi.

U Craiova 1948 s-a impus în faţa formaţiei Rapid, scor 2-1, în etapa a 25-a din Superligă.

Oaspeţii au marcat prin Bauza ‘1 şi Bahassa ’57, iar gazdele au punctat spectaculos prin Iacob ’87.

Adrian Mititelu, show după Rapid - U Craiova 1948 1-2: ”L-am visat pe Gică Hagi şi am câştigat”

La finalul meciului, Adrian Mititelu a fost extrem de fericit de succesul obţinut de echipa sa în fieful celor de la Rapid.

Finanţatorul clubului din Bănie a fost convins că va câştiga acest meci, iar motivul îl reprezintă faptul că l-a visat pe Gică Hagi cu o seară înainte.

”Eu azi noapte l-am visat pe Gică Hagi şi eu când visez un om din fotbal, sunt convins că o să câştige.

A fost prima oară când l-am visat pe Gică Hagi. Înainte, îl visam pe Gigi Becali şi nu îmi mergea bine”, a declarat Mititelu, după meci.

De asemenea, patronul U Craiova 1948 a vorbit şi despre poziţia echipei sale în clasament şi a avut cuvinte laudative la adresa atmosferei din Giuleşti.

"Poate află acum şi cei care aveau îndoieli. Din cauza unor ghinioane nu suntem pe primele 3-4 locuri cum ar trebui să fim după valoarea jocului.

Atmosfera de aici este senzaţională, nu mă aşteptam. Îi felicit, e cea mai frumoasă atmosferă din România de departe. Îmi pare rău că i-am făcut nefericiţi, le-am stricat seara, dar asta e”, a adăugat omul de afaceri.

Adrian Mititelu a povestit şi că a vorbit la telefon cu Dan Şucu, iar acesta i-a explicat de ce nu a putut fi prezent la meci.

”Nu m-am întâlnit cu domnul Şucu şi mi-a părut rău. M-a telefonat şi mi-a spus că este răcit şi nu a putut veni la meci.

Un om deosebit, am fost surprins plăcut. Eu l-am primit la Târgu Jiu, el s-a scuzat că nu poate să mă primească. I-am spus că o să-l batem şi o să-i facem o seară tristă. Dânsul a fost cam sceptic că o să-l batem”, a mai completat finanţatorul grupării oltene.

Afla mai multe despre: craiovaadrian mititelusuperliga 

viewscnt
Articole similare