Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Mititelu jr.a provocat scandal pe stadion. Rapidiştii au vrut să-l calce în picioare pentru ce a făcut | EXCLUSIV

VIDEO Mititelu jr.a provocat scandal pe stadion. Rapidiştii au vrut să-l calce în picioare pentru ce a făcut | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Fiul omului cu banii de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu junior, a fost protagonistul unui moment tensionat, la finalul victoriei din Giuleşti cu Rapid Bucureşti, scor 2-1.

Adrian Mititelu junior, scandal cu fanii rapidişti la finalul meciului Rapid Bucureşti - U Craiova 1948 1-2

Şefii de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu şi fiul său, au fost pe stadionul din Giuleşti, pentru a vedea meciul zilei în Superligă. Situaţia din jurul clubului oltean rămâne tensionată, iar Adrian Mititelu senior a fost pregătit să scoată echipa de pe teren, dacă ar fi auzit jigniri din partea galeriei alb-albastre. 

Spre deosebire de meciul de la Sfântu Gheorghe, nu au fost incidente care să ducă la oprirea meciului, dar după fluierul de final s-au plătit câteva poliţe. 

Conform surselor Orange Sport, Adrian Mititelu junior a ieşit din lojă imediat după finalul celor 90 de minute, iar rapidiştii aflaţi în jurul său au început să-l jignească.

În replică, fiul afaceristului s-a bucurat ostentativ, a gesticulat că nu-i aduce, aspecte care i-au iritat pe fanii gazdelor. 

Jignit la foc continuu din jur, Adrian Mititelu junior a arătat un gest obscen, iar din acel moment lucrurile au degenerat. 

Fanii rapidişti au dorit să ajungă cu orice preţ în loja sa, pentru a-i da o lecţie, dar mai mulţi bodyguarzi, angajaţi ai familiei Mititelu, au intervenit imediat şi au format un "scut". 

La aproximativ un minut distanţă, au intervenit şi forţele de la stadion, iar Adrian Mititelu junior s-a retras în lojă şi a părăsit arena din Giuleşti. 

După momentele tensionate, un fan rapidist a fost luat de Jandarmerie să dea declaraţie, în afara stadionului. 

VIDEO | Rapid Bucureşti - U Craiova 1948, scor 1-2, în Superligă

FC Rapid a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FCU Craiova 1948, într-un meci din etapa a 25-a din Superligă.

Oaspeţii au marcat prin Bauza ‘1 (secunda 45) şi Bahassa ’57. Rapidiştii au redus din diferenţă prin Iacob ’87.

Sâmbătă se vor disputa în Superligă partidele UTA Arad – FC Botoşani (ora 14.30) şi Universitatea Craiova – CFR Cluj (ora 20.00), în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: adrian mititelu junioradrian mititelu u craiova 1948rapid u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare