Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au fost surprinşi Adrian Mititelu şi juniorul la Rapid - U Craiova 1948, cu galeria olteană la câţiva zeci de metri de ei

VIDEO | Cum au fost surprinşi Adrian Mititelu şi juniorul la Rapid - U Craiova 1948, cu galeria olteană la câţiva zeci de metri de ei

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu s-a ţinut de cuvânt şi a fost prezent, alături de fiul său, la Rapid Bucureşti - U Craiova 1948, din Giuleşti, deşi inclusiv galeria olteană şi-a anunţat sosirea.

Adrian Mititelu şi juniorul, la Rapid Bucureşti - U Craiova 1948

Rapid Bucureşti - U Craiova 1948, în Superligă, are loc în Giuleşti, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Meciul riscă să aibă parte de noi evenimente regretabile, întrucât Adrian Mititelu a anunţat că va scoate echipa de pe teren, dacă va fi jignit de ultraşii olteni. 

Galeria lui U Craiova 1948 a sosit în Gara de Nord din Bucureşti cu câteva ore înaintea meciului şi nu a renunţat la scandările xenofobe. De altfel, Rapid a luat decizia de a primi galeria oaspete, dar să o evacueze în cazul în care se vor auzi trivialităţi, precum cele care au oprit meciul Sepsi - U Craiova 1948. 

Aşa cum a anunţat, Adrian Mititelu a venit alături de fiul său la meci, iar aceştia au fost surprinşi pe stadion în zona alocată de gazde. 

Îmbrăcaţi bine, pentru a se proteja de temperatura scăzută din Bucureşti, cei doi membri ai familiei Mititelu au celebrat golul lui Juan Bauza, din startul partidei, şi au continuat să stea în picioare şi să-i urmărească pe fotbaliştii alb-albaştri. 

Adrian Mititelu junior s-a mutat la Bucureşti, "din cauza fanilor"

"Amândoi copii ai mei au plecat din Craiova din cauza asta, vă dau cuvântul. S-au mutat în Bucureşti. Fiica mea s-a mutat cu familia ei din Craiova, din cauza asta. Lui Adiţă i-a plăcut în Bucureşti, dar din ce în ce mai rar vine acasă. Mai rămâne să mă mut în Bucureşti şi gata", a explicat Adrian Mititelu senior, după escaladarea conflictului cu galeria. 

Împăcare istorică în Craiova între Mititelu şi liderul galeriei? Afaceristul a primit indicaţii la întâlnirea de gradul zero: "Nu e şi el un om?"

Afla mai multe despre: adrian mititelurapid bucuresti u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare