Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Meci 'şampanie'". Cine ar fi crezut? Nicolae Dică reaminteşte promisiunea de la venirea la Mioveni: "Eu asta am spus"

"Meci 'şampanie'". Cine ar fi crezut? Nicolae Dică reaminteşte promisiunea de la venirea la Mioveni: "Eu asta am spus"

CS Mioveni

Comentarii

A fost un "meci 'şampanie'", aşa cum a spus Andrei Vochin, între două dintre echipele care luptă pentru evitarea retrogradării din Superligă. La final, antrenorul lui CS Mioveni, Nicolae Dică, a tras primele concluzii.

Nicolae Dică, după U Cluj - CS Mioveni 2-2

Universitatea Cluj a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 25-a din Superligă, în care oaspeţii au condus cu 2-0. CS Mioveni a înscris prin Rusu ‘3 şi Benchaib ’28 (penalti). Pentru clujeni au marcat Thiam ’41 şi Ispas ’72.

La final, antrenorul lui CS Mioveni s-a arătat încântat de joc şi de parcursul din 2023. 

"Am început bine jocul, am reuşit să marcăm două goluri. În prima repriză nu am fost agresivi pe faza defensivă, nu am recuperat la mijloc. Defensiv încercasem să jucăm 4-3-3, dar am văzut că ne scoteau şi am schimbat în 4-4-2 defensiv şi parcă a fost mai bine. În a doua repriză am schimbat şi am fost o echipă mai agresivă, compactă şi am primit golul din lovitură liberă. Poate pe acele contraatacuri puteam câştiga, pe final. 

Important e că echipa joacă, marcăm goluri. De când am venit la Mioveni am spus că încercăm să jucăm la fiecare meci. Suntem în grafic, băieţii au o atitudine bună, suntem uniţi şi nu avem nimic de pierdut dacă vom continua să jucăm cum am făcut-o în aceste patru etape", a declarat Nicolae Dică. 

Meciul l-a încântat şi pe consilierul preşedintelui FRF. 

"Meci 'şampanie'. N-ai fi spus, dar uite că oamenii sfinţesc locul. Venirile lui Sabău şi Dică au schimbat radical jocul echipelor. Echipe ofensiv, cu 15 ocazii de gol, cu o balanţă uşor înclinată spre U Cluj, un raport al ocaziilor de 9-6 pentru Universitatea. După numărul ocaziilor, parcă ar fi trebuit să fie U Cluj", a spus Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cs mioveni u cluj 2-2nicolae dica 

viewscnt
Articole similare