Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe anunţă primele măsuri radicale la Universitatea Craiova! S-a convins după doar o lună: "Îmi doream mai mult"

Eugen Neagoe anunţă primele măsuri radicale la Universitatea Craiova! S-a convins după doar o lună: "Îmi doream mai mult"
Comentarii

Universitatea Craiova nu mai are răbdare şi ia primele măsuri radicale înainte de intrarea în play-off. Antrenorul Eugen Neagoe a analizat situaţia şi după o lună a anunţat decizia.

Eugen Neagoe confirmă măsurile radicale de la Universitatea Craiova

Oltenii au lungit lista cu antrenorii schimbaţi, dar rezultatele au întârziat să apară. Deşi are locul de play-off asigurat, Universitatea Craiova e la mare distanţă de liderul Superligii. 

Eugen Neagoe a vorbit despre înfrângerea cu Farul, scor 1-2, şi primite un joc mai bun cu CFR Cluj, echipă pe care Universitatea Craiova o primeşte acasă, sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Eu cred că jucătorii şi-au dat seama de greşelile pe care le-am făcut la ultima partidă (n.r. - cu Farul, 1-2). Ştiu că suporterii noştri sunt dezamăgiţi pentru jocul pe care l-am făcut în prima repriză, dar eu sunt convins că mâine (n.r. - cu CFR Cluj) lucrurile vor sta altfel pe teren. Mâine seară vreau să intrăm foarte montaţi, cu o atitudine foarte bună. Ştim cu toţii că baieţii au valoare, dar asta trebuie să o arătăm în teren. Vom face tot ce depinde de noi să ieşim învingători mâine seară", a declarat Eugen Neagoe, înainte de meciul cu campioana României. 

De asemenea, noul principal a confirmat rezilierile pregătite în cadrul lotului. În direct la Orange Sport, Mihai Rotaru a anunţat că urmează şi alte plecări din Bănie, după Giedrius Arlauskis.

"Numeric suntem mulţi. Probabil se vor mai lua nişte decizii (n.r. - în privinţa rezilierilor) zilele următoare. Îmi doream mult mai mult şi sunt convins că toată lumea dorea mai mult de la noi. 

Trebuie să învăţăm din aceste reprize proaste pe care le-am făcut şi să începem încă din minutul 1 să jucăm fotbal. Jucători cu mare experienţă... Nu m-am aşteptat în niciun moment că vom face greşelile pe care le-am făcut", a adăugat Eugen Neagoe. 

Afla mai multe despre: eugen neagoeuniversitatea craiovaplecari universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare