Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine a fost cel mai valoros portar străin din istoria Superligii: ”A avut o carieră mare, a fost incredibil” | VIDEO EXCLUSIV

Cine a fost cel mai valoros portar străin din istoria Superligii: ”A avut o carieră mare, a fost incredibil” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, în urma plecării lui Giedrius Arlauskis (35 de ani) de la Universitatea Craiova, Basarab Panduru şi MM Stoica au fost întrebaţi de moderatorul Dan Udrea dacă lituanianul a fost cel mai valoros portar străin din istoria Superligii.

Plecat de la Universitatea Craiova după doar şapte meciuri în cinci luni, Giedrius Arlauskis se apropie de finalul carierei, iar declinul său, din punct de vedere fotbalistic, este evident.

Fostul internaţional lituanian a jucat pentru FCSB şi CFR în cele mai de succes perioade din ultimii 10 ani pentru cele două cluburi şi are şapte titluri de campion în palmares, un record pentru un străin.

”A avut o carieră mare”

Totuşi, după greşeala inexplicabilă din meciul cu Farul, când a comis un penalty absolut halucinant, Arlauskis şi-a reziliat contractul cu gruparea olteană.

Odată cu plecarea sa din Bănie, Basarab Panduru şi MM Stoica, invitaţi în studioul Orange Sport, au fost întrebaţi de Dan Udrea dacă lituanianul a fost cel mai valoros portar străin din istoria Superligii.

După o scurtă dezbatere, cei trei au ajuns la concluzia că Beto a fost cel mai bun goalkeeper străin trecut prin campionatul nostru.

Cine a fost cel mai valoros portar străin din istoria Superligii

Udrea: Este Arlauskis cel mai bun străin care a fost vreodată în Liga 1?

Panduru: A fost un portar bun. Acum, cel mai bun... nu pot să îmi dau seama, nu e chiar aşa uşor, mă întrebi şi să mă gândesc cine e.

Udrea: La portari e mai uşor, că la jucători de câmp... e mai greu.

Panduru: Nu ştiu, poate au mai fost, dar el a fost un portar bun pentru România.

Udrea: Nu au fost chiar foarte mulţi portari străini.

MM: Dacă spunem de Felgueiras...

Panduru: Nici Felgueiras nu a fost rău, nu?

MM: Da, dar nu se compară, după părerea mea. A ajuns să nu joace în Portugalia, în Turcia, al doilea, al treilea...

Panduru: Aici nu a arătat chiar rău.

MM: Da, dar numai aici a apărat, un pic. Arlauskis a apărat mult.

Udrea: Beto?

Panduru: Beto, care a avut o carieră mare. Nu ştiu dacă (n.r. Arlauskis) e mai bun decât Beto, Sevilla nu ştiu ce. Mai înalt şi prindea 11 metri de la şase metri. Ieşea până la şase metri, a fost incredibil.

MM: A fost al doilea, al treilea al Portugaliei, e clar.

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare