Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru a dezvăluit că i-a oferit 300.000 de euro lui Hagi pentru un jucător de la Farul: ”Extraordinar”. Cine este fotbalistul ofertat de U Craiova

Rotaru a dezvăluit că i-a oferit 300.000 de euro lui Hagi pentru un jucător de la Farul: ”Extraordinar”. Cine este fotbalistul ofertat de U Craiovagalerie foto
Comentarii

Mihai Rotaru a dezvăluit că i-a făcut o ofertă de 300.000 de euro lui Gică Hagi, pentru transferul lui Adrian Mazilu (17 ani), în urmă cu aproape un an. ”Regele” nu a stat pe gânduri şi a refuzat propunerea oltenilor.

Titularizat în lipsa lui Denis Alibec, Adrian Mazilu a reuşit să deschidă scorul în duelul cu Universitatea Craiova, după doar şase minute, deşi se afla la primul meci ca titular în Superligă din carieră.

”I-am făcut o ofertă de 300.000 de euro pentru el”

Puştiul de 17 ani deja marcase pentru Farul în Cupa României, împotriva Rapidului, însă meciul cu oltenii a fost cel care i-a făcut cu adevărat cunsocută prezenţa.

Laudele au curs în urma jocului pentru noua ”perlă” a lui Gică Hagi, dar ironia face ca Adrian Mazilu să se fi putut afla în cealaltă tabără la meciul cu Universitatea Craiova.

În urma unui finale la juniori între olteni şi Farul, Mihai Rotaru l-a remarcat pe atacant şi i-a făcut lui Gică Hagi o ofertă de 300.000 de euro pentru acesta.

”Regele” a refuzat fără să stea pem gânduri propunerea Universităţii Craiova şi a continuat să lucreze cu Mazilu, pentru a îl ajuta să facă primii paşi în fotbalul mare.

Rotaru a dezvăluit oferta pe care i-a făcut-o lui Hagi pentru Mazilu

A fost o informaţie fals creată că noi alegem între jucători şi antrenor. Nu, noi alegem întotdeauna profesionalismul. Acum am luat decizia de a face această schimbare din cauza exprimării echipei noastre.

A fost dureros la Constanţa, deoarece cu cei doi jucători extraordinari de la Farul, Mazilu şi Borza, noi i-am bătut în două finale. Cu ai noştri. Copii noştri au ştiut fără nicio problemă să le facă faţă jucătorilor de la Farul Constanţa.

Farul are prin definiţie cel mai puternic centru de copii şi juniori din România sau, mai bine spus, cel mai bine organizat. Adică, la ei echipele, ca şi organizare de joc, sunt peste orice din România. Şi, totuşi, noi i-am bătut în două finale. O dată le-am dat cu terenul în cap, 4-1 la noi aici.

După finală i-am făcut o ofertă lui Gică de 300.000 de euro pentru Mazilu, dar nu a luat-o în calcul la vremea respectivă. Nu apăruse pe firmament, nu ştia nimeni de Mazilu. Oferta a fost făcut anul trecut, în mai.

Nu am eu ochi, dar şi dacă nu ai ochi îl vezi pe Mazilu. Zoli Iaşko l-a sunat pe Ovidiu Costeşin după meciul nostru de acum, când am luat bătaie, şi i-a spus ‘bine, mă, şi voi doreaţi să ne daţi 30.000 pe Mazilu’. Şi Ovidiu i-a zis ‘vezi că erau 300.000, nu 30.000”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: adrian mazilu 

viewscnt
Articole similare