Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-a 'dezmembrat' pe Silva”. Viitorul star al echipei naţionale? Panduru şi Moldovan îi prezic un viitor strălucit: ”M-a uns pe suflet” | EXCLUSIV

”L-a 'dezmembrat' pe Silva”. Viitorul star al echipei naţionale? Panduru şi Moldovan îi prezic un viitor strălucit: ”M-a uns pe suflet” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Meciul cu Universitatea Craiova va rămâne mereu în sufletul lui Adrian Mazilu (17 ani), fiind partida în care a marcat primul gol din carieră în Superligă. În urma partidei, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au recunoscut că au fost daţi pe spate de junior.

Adrian Mazilu a mai primit câteva şanse din partea lui Gică Hagi în acest sezon, în special în Cupa României, dar momentul în care şi-a arătat cu adevărat potenţialul prima dată a avut loc luni seara.

Titularizat surprinzător împotriva Universităţii Craiova, din pricina absenţei lui Denis Alibec, jucătorul de 17 ani a reuşit să deschidă scorul împotriva oltenilor, cu o execuţie de atacant.

”L-a 'dezmembrat' pe Raul Silva”

Mazilu l-a ”executat” fără mari probleme pe Giedrius Arlauskis, care are de mai mult de două ori vârsta sa şi are o vastă experienţă, evoluând la nivel înalt în cariera sa.

A fost al doilea gol la nivel de seniori pentru juniorul Farului, după cel din Cupa României, însă doar primul în campionat, chiar la primul meci ca titular în Superligă.

În urma partidei, invitaţi în platoul Orange Sport, Viorel Moldovan şi Basarab Panduru au recunoscut că au fost daţi pe spate de tânărul atacant al lui Gică Hagi.

Moldovan a afirmat că nu a mai văzut un jucător ca el în România de mult timp, în timp ce Panduru a sugerat că, dacă o ţine tot aşa, acesta ar ajunge nu doar să îi ia locul lui Alibec la Farul, ci orice loc îşi doreşte.

Viitorul star al echipei naţionale?

Nu am văzut de mult în Liga 1 un jucător care să atace profunzimea cum a făcut-o acest copil. O dată mi-a zis un antrenor, <<dacă vrei să fii atacant mare, atacă profunziumea>>.

Ce a făcut acest băiat in această seară m-a uns pe suflet, bravo, execuţie extraordinară, a executat un portar cu experienţă. Demarecare de atacant cum nu am văzut de mult”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Şi mie mi-a plăcut, îl felicit, dacă o ţine tot aşa, e un pericol pentru toată lumea, nu doar pentru Alibec. Cred că rămâne în primul 11, l-a 'dezmembrat' pe Raul Silva, care nu e un jucător rău.

Nu zic că agaţă ghetele în cui după meciul ăsta, dar zic corect că l-a 'dezmembrat'”, a adăugat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: adrian mazilu 

viewscnt
Articole similare