Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câştigătoare surpriză a Superligii în acest sezon? Echipa care are un mare atu în lupta pentru titlu: ”Poate 'mânca' orice adversar, e ca în Brazilia” | EXCLUSIV

Câştigătoare surpriză a Superligii în acest sezon? Echipa care are un mare atu în lupta pentru titlu: ”Poate 'mânca' orice adversar, e ca în Brazilia” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei FCSB-ului cu CFR Cluj, jurnalistul Marius Mitran a analizat lupta pentru campionat şi a dezvăluit de ce crede că Rapid ar putea deveni câştigătoarea surpriză a Superligii în acest sezon, în detrimentul celorlalte patru candidate la titlul.

Cinci echipe, CFR Cluj, Farul Constanţa, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova, au aspiraţii de a câştiga campionatul în acest sezon, iar victoria vicecampioanei în Gruia a relansat cu adevărat lupta la titlu.

”Poate 'mânca' orice adversar”

Doar şase puncte despart campioana, aflată pe primul loc, de FCSB, ocupanta locului patru, în timp ce Craiova, ultima dintre cele cinci, este la încă trei puncte de roş-albaştri.

Aşadar, chiar şi dacă pierd cu Farul, oltenii tot vor fi la doar 10 puncte de primul loc, care ar fi ocupat în acel caz de formaţia lui Gică Hagi, fără înjumătăţire.

În opinia lui Marius Mitran, Superliga ar putea avea o câştigătoare surpriză în acest sezon, iar jurnalistul consideră că Rapid ar putea fi aceea.

Mitran a explicat că publicul cu care joacă giuleştenii meci de meci pe teren propriu este un mare atu, care îi poate purta către titlu.

Câştigătoare surpriză a Superligii în acest sezon?

Dacă se urcă în play-off cu această distanţă mică, foarte important va deveni terenul propriu. Dintre cele cinci, singura care are un teren propriu inexpugnabil e Rapid.

Rapid, acasă, cu publicul pe care îl are, e capabilă să 'mănânce' orice adversar. Pe de altă parte, în deplasare, nu mai are această forţă.

Celelalte patru sunt echipe mai puţin de entuziasm şi un pic mai calculate, mai târşite, mai versate. Acum e de văzut ce se va întâmpla.

Vom rămâne iar, şi în acest an, pe ideea apărării siciliene pe care o ştiu şi nu mă bate nimeni niciodată, chiar dacă o joc în Cişmigiu, cu 50 de adversari, sunt Dan Petrescu şi ştiu.

Sau, în sfârşit, se rupe ceva. FCSB, prin ce a arătat în seara asta (n.r. duminică), a arătat că rupe ceva. Sigur că Oblemenco are greutate, plin, la un meci de titlu. Mă refer ce se va întâmpla când... o echipă ca Rapid are în ADN acest ajutor.

Craiova sau FCSB, cu stadionul plin, una că nu sunt obişnuite, nu e o constantă pentru ele, din păcate, şi a doua, nefiind o constantă, nu ştiu dacă te ajută sau nu.

E posibil ca un stadion plin să inhibe pe Octavian Popescu, pe Omrani, nu ştiu, Cordea, e posibil. La Craiova, la fel. Ivan, cu 30.000 de oameni în tribună, e posibil să piardă din randament.

În timp ce la Rapid e o simbioză. Joacă pe 'samba' din peluză, e clar ce se întâmplă acolo, ca în Brazilia”, a declarat Marius Mitran, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare