Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Îi mulţumesc domnului Hagi că a reuşit să mă bage”. Are 17 ani şi a marcat la debut! Mesajul ”Regelui” după primul gol la Farul pentru Adrian Mazilu

VIDEO | ”Îi mulţumesc domnului Hagi că a reuşit să mă bage”. Are 17 ani şi a marcat la debut! Mesajul ”Regelui” după primul gol la Farul pentru Adrian Mazilu

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a reuşit să devină doar a doua echipă care o învinge pe Rapid pe noul stadion din Giuleşti, după ce s-a impus în a doua rundă a Cupei României, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Carlo Casap şi Adrian Mazilu.

Repartizată într-o grupă de foc în Cupa României, alături de Rapid şi CFR Cluj, Farul Constanţa s-a ”împiedicat” la primul duel din competiţie, remizând cu Alexandria.

Dobrogenii aveau nevoie de o victorie cu Rapid pentru a avea şanse de a progresa în următoarea rundă, dar au ales oricum să folosească echipa a doua în Giuleşti.

În ciuda acestui lucru, echipa pregătită de Gică Hagi a reuşit să se impună, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Casap şi Mazilu, ambele în final de repriză, unul în prima parte şi celălalt în a doua.

Pentru Adrian Mazilu, fotbalist de 17 ani, a fost debutul la Farul, fiind introdus pe final de joc de ”Rege”. În urma confruntării, puştiul constănţean a oferit o primă reacţie.

Are 17 ani şi a marcat la debutul pentru Farul

E un gol excepţional pentru mine, îi mulţumesc domnului Hagi că a reuşit să mă bage şi sper ca în drumul meu să dau cât mai multe goluri la Farul şi să câştigăm fiecare meci.

O echipă foarte bună (n.r. Rapid), sunt foarte fericit pentru asta, exersez mult la antrenament şi sunt foarte fericit că la debut am reuşit să marchez un gol şi sper în continuare să marchez cât mai multe.

(n.r. ce ţi-a zis Hagi după meci?) Ne-a felicitat, evident, că am avut un joc bun şi este foarte fericit că am adus victoria. Lupta (n.r. la titlu) e grea, trebuie să o luăm meci cu meci, să le câştigăm pe toate.

Da, evident că ne dorim ambele trofee (n.r. Cupa şi campionatul), dar e mult de muncă până acolo, noi tragem în fiecare zi cât putem şi sperăm să o facem”, a declarat Adrian Mazilu.

Întrebat la flash-interviu ce i-a spus lui Mazilu după gol, ”Regele” a afirmat că nu a fost nevoit să îi transmită nimic, deoarece acesta ”ştie”.

Nu i-am spus nimic, el ştie şi toţi ceilalţi, că sunt nu ştiu câţi. Avem curaj, ăsta e mesajul meu, convingere, curaj, să crezi în ce faci”, a spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: adrian mazilu 

viewscnt
Articole similare