Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dică după ce Cordea a sugerat că plecarea sa a ajutat-o pe FCSB: ”Să arate Pintilii ce a făcut la antrenament, arăt şi eu” | EXCLUSIV

Reacţia lui Dică după ce Cordea a sugerat că plecarea sa a ajutat-o pe FCSB: ”Să arate Pintilii ce a făcut la antrenament, arăt şi eu” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urma victoriei obţinute de FCSB în derby-ul cu Rapid, Andrei Cordea şi Mihai Pintilii au făcut o serie de declaraţii la flash-interviu, care sugerau că vicecampioana a avut de câştigat după plecarea lui Nicolae Dică de pe banca tehnică.

Nicolae Dică nu a rezistat nici măcar patru luni pe banca tehnică a FCSB-ului la al doilea mandat al său, luând decizia de a îş da demisia după înfrângerea cu U Cluj.

Antrenorul de 42 de ani era decis să plece, dar voia să o facă după o victorie. Însă, după ce patronul l-a criticat public, Dică a decis să îşi părăsească postul.

În urma plecării sale, după o înfrângere clară cu West Ham, FCSB a reuşit să o învingă pe Rapid în derby, scor 3-1, meci în urma căruia Mihai Pintilii şi Andrei Cordea au făcut câteva declaraţii interesante.

Pintilii a afirmat că fotbaliştii aveau nevoie de cineva să le ridice moralul, în timp ce Andrei Cordea a spus că nu a mai simţit o astfel de atmosferă la club până în acel punct.

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a fost nevoit să comenteze spusele fostului său jucător şi fostului său colaborator, iar Dică nu a putut ascunde faptul că a fost rănit de aceştia.

Reacţia lui Dică după ce Cordea a sugerat că plecarea sa a ajutat-o pe FCSB

Nu am văzut asta (n.r. că a zis Cordea că e mai bine fără el), a zis că e o atmosferă bună acum. Să arate Pinitlii ce a facut la antrenament, arăt şi eu şi vedem unde a fost plăcerea şi unde a fost...

Cu mine au fost antrenamentele filmate, foarte bine ce au făcut în această săptămână. Sa facă şi el cinci victorii la rând, eu am făcut patru, vin şi ridic mâna.

La fel, la anul cu grupele, când se califică în grupe ridic mâna. Ştiam şi eu asta (n.r. de declaraţia lui Pintilii), sunt lucruri pe care nu pot să le vorbesc.

Nu vreau să înţealeagă că am ceva cu ei, nu mă gândesc că m-au 'lucrat'. La mine e importantă disciplina, dacă un jucător nu e disciplinat, e o problemă”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare