Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă jucăm cu Mioveni în Ghencea, vă dau în scris că va fi sold out”. MM Stoica dezvăluie planul FCSB-ului de a reveni pe stadionul Steaua | EXCLUSIV

”Dacă jucăm cu Mioveni în Ghencea, vă dau în scris că va fi sold out”. MM Stoica dezvăluie planul FCSB-ului de a reveni pe stadionul Steaua | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După ce o va înfrunta pe Oţelul în Cupa României, la Galaţi, FCSB va mai avea doar un meci rămas înaintea pauzei pentru Campionatul Mondial, împotriva lui CS Mioveni. MM Stoica a dezvăluit că roş-albaştrii încă fac eforturi de a reveni în Ghencea şi ar dori să îi poate înfrunta pe argeşeni acolo.

Izgonită din Ghencea în momentul rupturii Steaua / FCSB, echipa lui Gigi Becali nu a mai evoluat pe acel stadion de ani buni, deşi anterior era casa sa.

Între timp, fosta arenă din Ghencea a fost dărâmată, iar în locul său a fost construit stadionul Steaua, care are o capacitate de în jur de 30.000 de locuri.

Încă de când noua arenă a fost dată în folosinţă, cei de la FCSB au dorit să revină în Ghencea, dar au fost blocaţi cu fiecare ocazie fie de MApN, fie de CSA.

În ultimul an, reprezentanţii vicecampioanei au depus mai multe cereri pentru a juca pe stadionul Steaua, dar acesta au fost refuzate sau ignorate.

MM Stoica a dezvăluit că FCSB a făcut solicitare să joace şi derby-ul cu Rapid în Ghencea, dar că nici la două zile după meci nu au primit răspunsul.

”Dacă jucăm cu Mioveni în Ghencea, vă dau în scris că va fi sold out”

Managerul general al vicecampioanei este convins că, indiferent de rezultat, dacă FCSB va primi dreptul de a juca pe stadionul Steaua, se vor vinde toate biletele.

Atât de optimist este MM Stoica încât a afirmat că, dacă s-ar juca meciul cu Mioveni, codaşa Ligii 1, în Ghencea, ar ajunge să fie sold out.

Pare cel mai neatractiv meci, tocmai de aia ar fi excepţional să fim lăsaţi în Ghencea, că nu o să aducem probabil foarte mulţi spectatori.

Dacă noi cu Mioveni jucăm în Ghencea, dau în scris că va fi sold out. Hai să jucăm în Ghencea, ne semnezi tu (n.r. către moderatorul Dan Udrea)?

Da, da (n.r. se va face solicitare oficială). Mai aşteptăm răspuns de la solicitarea pe care am făcut-o pentru meciul cu Rapid.

A fost deja meciul, dar răspunsul trebuie să apară. Avem mare încredere că o să apară răspunsul. CSA-ul trebuie să dea aprobarea”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare