Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În pauza primului meci, a plecat la baie să fumeze”. Florin Lovin, poveste fabuloasă: ”Patronul a zis că acest jucător face ce doreşte” | VIDEO EXCLUSIV

”În pauza primului meci, a plecat la baie să fumeze”. Florin Lovin, poveste fabuloasă: ”Patronul a zis că acest jucător face ce doreşte” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Florin Lovin a povestit o întâmplare fabuloasă pe care o auzise de la fostul său antrenor de la Oţelul, Ewald Lienen, care îl avea în prim plan pe legendarul Alvaro Recoba, pe care tehnicianul neamţ în avusese sub comandă în Grecia.

Invitat în studioul Orange Sport alături de Nicolae Dică, Florin Lovin a povestit o întâmplare fabuloasă pe care a auzit-o de la fostul său antrenor de la Oţelul, Ewald Lienen.

Tehnicianul neamţ o pregătea pe Panionios, iar patronul echipei elene tocmai reuşise să îl transfere pe Alvaro Recoba, legendarul jucător al Interului şi al Uruguayului.

La pauza primului meci în Grecia, Lienen l-a prins pe Recoba cum fuma în vestiar şi imediat a decis să îl scoată pe acesta de pe teren.

”În pauza primului meci, a plecat la baie să fumeze”

În urma partidei, patronul echipei a discutat cu fostul antrenor de la Oţelul şi i-a transmis că fie îşi va părăsi postul, fie noul său jucător va fi lăsat ce facă ce vrea, atât timp cât este decisiv.

Iar, din următoarele 10 meciuri, opt dintre ele au fost rezolvate de Recoba.

În ziua de azi, chiar mi-a zis un fost antrenor de al meu, Ewald Lienen, contează foarte mult cum te adaptezi la mediul încojurător.

Când a venit în România, mă întreba şi eu îi ziceam că, dacă încerci să aplici disciplina germană, vei eşua din prima secundă, pentru că noi nu suntem educaţi.

Noi, ca jucători, ca persoane, social vorbind, nu suntem educaţi în acel sistem de a respecta toate lucrurile aşa cum ar trebui. Şi atunci tu când vii să aplici din mediul nemţesc în România, o să eşuezi.

Şi el mi-a zis <<exact asta voiam să spun, pentru că l-am avut pe Recoba>>. A fost la Panion şi a venit Recoba la el la echipă.

A venit şi i-a zis patronul <<nu mă interesează ce faci, ăsta joacă>>. Venea de la Inter, de la nouă milioane de euro salariul şi, în pauza primul meci, Recoba a intrat frumos, şi-a luat pachetul de ţigări şi a plecat la baie să fumeze.

Şi acum vine Lienen, îl scoate la pauză şi îi spune patronul <<ai plecat, ne strângem mâna, ai rămas cu integritatea ta sau rămâi şi acest jucător face ce doreşte el, atât timp cât ne câştigă meciuri>>.

A câştigat 10 meciuri 1-0, opt goluri cred că le-a dat Recoba. Poţi să accepţi anumite lucruri la jucători, dar dacă livrează”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: florin lovin 

viewscnt
Articole similare