Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica le bate obrazul celor de la Oţelul Galaţi: ”Au o datorie faţă de noi. Nu şi-au onorat promisiunea!”

EXCLUSIV | MM Stoica le bate obrazul celor de la Oţelul Galaţi: ”Au o datorie faţă de noi. Nu şi-au onorat promisiunea!”

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi şi FCSB se întânesc joi, ora 21:00, în direct la Orange Sport 1, în etapa a doua din grupele Cupei României.

EXCLUSIV | MM Stoica le bate obrazul celor de la Oţelul Galaţi: ”Au o datorie faţă de noi. Nu şi-au onorat promisiunea!” 

La patru zile după derby-ul cu Rapid, câştigat cu 3-1, FCSB va merge la Galaţi, acolo unde va juca împotriva Oţelului, în Cupa României. Pentru roş-albaştrii, Cupa nu contează foarte mult. MM Stoica, managerul general de la FCSB, a numit Cupa - ”obiectiv secundar”.

Înainte de Oţelul - FCSB, MM Stoica le bate obrazul adversarilor. 

”Sper ca acum cei de la Galaţi să se achite că au o datorie faţă de o fundaţie care ajută copii cu probleme. Şi noi am avut o întelegere la meciul amical, iar ei până acum nu au onorat promisiunea! Ar fi păcat să se facă de râs la modul ăsta. Cupa pentru noi? Un obiectiv secundar”, a declarat MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

În cea de-a 13-a etapă din eşalonul secund, Oţelul a întâlnit în deplasare pe Unirea Slobozia, o contracandidată la calificarea în play-off, scor final 0-1. 

După 13 etape, SC Oţelul ocupă locul 7 cu 22 puncte. Runda viitoare, echipa gălăţeană va juca pe Oţelul, pe 15 noiembrie, de la ora 20.30, cu Minaur Baia Mare. FCSB ocupă poziţia a 7-a, cu 23 de puncte, în timp ce Farul a adunat 40. Victoria cu Rapid, le-a dat moral roş-albaştrilor, care speră la titlu.

Gigi Becali: ”Suntem la mâna noastră! Dacă batem tot şi bate şi Farul, ce?”

”E naşul (n.r.- Hagi), nu poţi să vorbeşti acum de campionat. La 17 puncte de primul loc, e greu să vorbeşti de campionat, dar dacă câştigăm tot până la final, suntem campioni. Suntem la mâna noastră. Dacă batem tot şi bate şi Farul tot, ce?

Fă un calcul să vezi că suntem campioni! Sunt 17, câştigăm restanţele, rămân 11, îi batem şi pe ei, 8. Se înjumătăţesc în play-off, se fac 4, îi batem de două ori şi la revedere! La matematică eram cel mai tare! Luam câte doi de 10 într-o oră”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

MM Stoica a regândit noul format al Cupei României: ”Ar fi fost mai atractiv cu lovituri de la 11 metri după fiecare partidă!” EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbotelul galati 

viewscnt
Articole similare