Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Aş paria!". Care crede Lovin că e "singurul mod în care s-ar putea face performanţă" la FCSB

EXCLUSIV | "Aş paria!". Care crede Lovin că e "singurul mod în care s-ar putea face performanţă" la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB caută antrenor după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia, "împins" de Gigi Becali, dar încă n-a găsit varianta potrivită. Florin Lovin, fostul jucător al "roş-albaştrilor", a spus la Orange Sport că echipei îi trebuie un anumit tip de antrenor străin, pe care l-a descris.

Invitat la Orange Sport, Florin Lovin (40 de ani) a spus că, după părerea sa, cel mai nimerit pentru FCSB ar fi un antrenor străin care n-a mai fost în România, care să poată face performanţă fără să ştie despre imixţiunile lui Gigi Becali în viaţa echipei "roş-albastre".

EXCLUSIV | "Aş paria!". Care crede Lovin că e "singurul mod în care s-ar putea face performanţă" la FCSB

Florin Lovin vede cu ochi buni aducerea unui antreor străin la FCSB, dar nu orice fel de străin. Nu unul care a mai lucrat în România şi ştie cum merg lucrurile la FCSB cu Gigi Becali patron.

"Eu cred că, totuşi, singurul mod în care s-ar putea face performanţă la FCSB este să vină un antrenor străin. Asta e părere mea. Ar schimba un pic... În primul rând, nu Walter Zenga sau unul care a mai fost în România. Aş paria pe unul "blanc" total, vine din altă parte şi omul doar să-şi facă treaba pentru care e plătit. Aşa cred că eu ar fi bine, dar Gigi Becali...", a spus Florin Lovin, la Orange Sport.

De ce varianta unui antrenor român e reţeta eşecului pentru FCSB

FCSB a făcut rapid o listă cu antrenori, pentru a ocupa banca tehnică. Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe, Andrei Prepeliţă, Ilie Poenaru şi englezul Nestor El Maestro au fost numele aflate. Antrenorul lui FC Voluntari a fost de neclintit şi a oferit o reacţie, în timp ce Gigi Becali a negat posibilitatea instalării unui tehnician străin.

În calcul va intra şi varianta în care Mihai Pintilii va rămâne antrenor permanent, dar asta va depinde de următoarele rezultate al echipei.

Totuşi, Florin Lovin crede că antrenorii români pleacă în dezavantaj când ajung la echipă. Fostul fotbalist susţine că ei ştiu deja că Becali se va băga peste ei, iar prin acest fapt ar accepta condiţiile petronului FCSB. "Un antrenor român, clar, care acceptă să fie antrenor la FCSB, e clar că pleacă, cu stângul din start. Pentru că ştie ce se întâmplă acolo. Nu poţi să vii şi să spui că n-ai ştiut. E clar că nu va fi lăsat să-şi facă treaba. Gigi Becali a spus clar că antrenorul trebuie să respecte ce spun eu", a spus Lovin.

Afla mai multe despre: florin lovinantrenorantrenor strainfcsb 

viewscnt
Articole similare