Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce un antrenor român nu ar avea şanse la FCSB? ”Începe cu stângul în acest moment!” EXCLUSIV

De ce un antrenor român nu ar avea şanse la FCSB? ”Începe cu stângul în acest moment!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică nu a mai rezistat şi a decis să demisioneze de la FCSB.

Situaţia băncii tehnice la FCSB s-a schimbat de la o oră la alta în ultimele zile, după plecarea lui Nicolae Dică. Prima variantă, Liviu Ciobotariu, a picat, iar numirea temporară pentru pregătirea echipei ar putea deveni permanentă, dacă Gigi Becali va fi impresionat.

FCSB a făcut rapid o listă cu antrenori, pentru a ocupa banca tehnică. Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe, Andrei Prepeliţă, Ilie Poenaru şi englezul Nestor El Maestro au fost numele aflate. Antrenorul lui FC Voluntari a fost de neclintit şi a oferit o reacţie, în timp ce Gigi Becali a negat posibilitatea instalării unui tehnician străin. 

În calcul va intra şi varianta în care Mihai Pintilii va rămâne antrenor permanent, dar asta va depinde de următoarele rezultate al echipei. 

Totuşi, Florin Lovin crede că antrenorii români pleacă cu un dezavantaj când ajung la echipă. Fostul fotbalist susţine că ei ştiu deja că Becali se va băga peste ei, iar prin acest fapt ar accepta condiţiile petronului FCSB. 

”Începe cu stângul în acest moment!”

”Un antrenor român la FCSB pleacă în acest moment cu stângul. Unul străin măcar nu ştie ce se petrece la club. Adică este clar. Nu este lăsat să îşi facă treaba.

Gigi Becali a recunoscut că intervine. Totuşi, s-a băgat şi peste Iordănescu când avea rezultate. Ce şanse ar avea un antrenor care nu a avut rezultate?”, a spus Florin Lovin, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-becali-lovin 

viewscnt
Articole similare