Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Oracolul din Bălceşti” a dat verdictul în cazul luptei la titlu! Cine va ieşi campioană şi cine va dezamăgi: ”Se bat toate şi câştigă ea” | EXCLUSIV

”Oracolul din Bălceşti” a dat verdictul în cazul luptei la titlu! Cine va ieşi campioană şi cine va dezamăgi: ”Se bat toate şi câştigă ea” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cinci echipe s-au înscris în lupta la titlu în acest sezon, iar Dumitru Dragomir crede că ştie cine va ieşi învingătoare la finalul stagiunii. În opinia ”Oracolului din Bălceşti”, cursa pentru câştigarea campionatului va avea aceeaşi concluzie ca în ultimii ani.

După cinci sezoane în care CFR Cluj a câştigat fără mari probleme campionatul, avându-le, în cel mai rău caz, doar pe FCSB şi Universitatea Craiova în urma sa, în actuala stagiune va avea mai mult de muncă.

Pe lângă campioană, încă patru echipe, Farul Constanţa, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova, s-au înscris în lupta pentru câştigarea Superligii, iar cursa este foarte strânsă.

”Se bat toate şi câştigă ea”

”Regele” se află pe primul loc momentan, la un punct de CFR, şase de Rapid, şapte de FCSB şi 10 de Universitatea Craiova, dar desigur că aceste diferenţe se înjumătăţesc în play-off.

Aşadar, lupta pentru câştigarea Superligii se anunţă mai incitantă decât în orice alt sezon după adoptarea sistemului cu play-off / play-out, iar orice se poate întâmpla.

Totuşi, ”Oracolul de la Bălceşti” crede că ştie deja ce concluzie va avea şi această ediţie a campionatului nostru, indiferent de cât de strânsă este cursa pentru titlu acum.

Dumitru Dragomir este de părere că, din nou, CFR Cluj va reuşi să cucerească titlul, care ar fi al şaselea la rând pentru echipa pregătită de Dan Petrescu.

De cealaltă parte, fostul şef de la LPF nu o vede pe Universitatea Craiova făcând o impresie foarte bună, pentru că ar avea ”probleme la mijloc şi la fund”.

”Oracolul din Bălceşti” a dat verdictul în cazul luptei la titlu

”(n.r. cât de mult s-a 'ascuţit' lupta pentru titlul după victoria FCSB-ului cu CFR?) Acum poate oricine să ia... dintre cele patru echipe, poate să ia titlul oricine.

Acum, când se injumătaţesc punctele, e o diferenţă de trei-patru puncte între ele. Contează enorm, acum, ce vine.

(n.r. aşa, ce simţiţi, cine va câştiga campionatul?) Eu cred că tot CFR-ul. Se bat toate şi câştigă CFR-ul. Îmi pare rău de Craiova.

Are conducere bună, antrenor trăznet şi jucători... la mijloc au probleme şi la fund. Majoritatea numai cu viteza întâi şi a doua”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare