Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a dat afară, iar fotbalistul regretă: ”Pintilii mi-ar fi dat mai multe şanse” | EXCLUSIV

Becali l-a dat afară, iar fotbalistul regretă: ”Pintilii mi-ar fi dat mai multe şanse” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Renumit deja pentru lipsa sa de răbdare, Gigi Becali s-a întrecut chiar şi pe el însuşi în această vară, când l-a dat afară pe Vadim Raţă (29 de ani) după doar trei săptămâni la club. Într-un interviu pentru Orange Sport, fotbalistul a vorbit despre perioada petrecută la FCSB.

În această iarnă, patru jucători transferaţi în vară, Marco Dulca, Radu Boboc, Bogdan Rusu şi Rachid Bouhenna, au plecat de la FCSB, după doar jumătate de sezon la club.

Despărţirile după doar şase luni de aceştia pălesc în comparaţie însă cu ”divorţul” de Vadim Raţă, care a părăsit vicecampioana la doar trei săptămâni după ce fusese achiziţionat!

”Pintilii mi-ar fi dat mai multe şanse”

Internaţionalul moldovean impresionase la Voluntari în ultima stagiune, iar, la sugestia lui MM Stoica, Gigi Becali a decis să îl aducă pe mijlocaş la Bucureşti.

Încă sub contract cu Voluntari, latifundiarul plătea 300.000 de euro pentru a îl transfera la FCSB pe mijlocaş, sumă pe care avea să o piardă în doar trei săptămâni.

Prezentat de vicecampioană pe 12 august, Raţă a fost cedat înapoi la Voluntari, pe gratis, pe 3 septembrie, neavând timp nici măcar să încaseze un salariu întreg de la FCSB.

Chiar şi acum, mijlocaşul locuieşte în apartamentul din Berceni pe care îl închiriase odată cu transferul la Bucureşti, iar planurile i-au fost date peste cap de Becali.

Într-un interviu pentru Orange Sport, Vadim Raţă s-a destăinuit în legătură cu perioada petrecută la FCSB şi a recunoscut că este convins că ar fi primit mai multe şanse cu Mihai Pintilii pe banca tehnică.

Becali l-a dat afară, iar fotbalistul regretă

Internaţionalul moldovean este afectat chiar şi acum de tratamentul de care a avut parte la Bucureşti şi a dat de înţeles că regretă că nu a primit mai mult timp din partea vicecampioanei.

Cu siguranţă toate lucrurile astea s-au zis asupra evoluţiei mele, pentru că... nu am mai fost aşa bine pe plan moral, vă daţi seama, când se întâmplă o chestie de astea, parcă îţi pierzi puţin din încrederea în sine.

Dar, până la urmă, o să mă reglez eu. Şi din cauza poziţiei pe care joc acum, că joc la închidere, lipsesc performanţele şi golurile pe teren.

Domnul Pintilii cred că a lucrat mai mult psihologic, mi se pare o echipă acum foarte puternică. Poate joacă cel mai frumos fotbal. M-am uitat la meciul cu CFR şi am fost chiar puţin impresionat.

Bine, era clar că au multă calitate băieţii de acolo, am fost cu ei la antrenament puţin şi era clar că au calitate mare, dar acum şi luptă pe teren şi sunt puternici, câştigă duelurile, sunt mai motivaţi.

(n.r. crezi că ai fi avut mai multe şanse cu Pintilii?) Cu siguranţă, da. Nu ştiu ce rol a avut antrenorul în plecarea mea de acolo, dar consider că aveam nevoie de puţin mai mult timp pentru adaptare.

Vă daţi seama că nu e uşor să ajungi la FCSB şi, mai ales, să te acomodezi repede cu băieţii. Majoritatea care s-au transferat în această vară se cunoşteau cu băieţii de acolo, eu nu.

Cred că îmi trebuia mai mult timp ca să demonstrez. Am avut câteva discuţii (n.r. cu Pintilii), pot să zic de pe atunci mă susţinea.

Se ocupa mai mult cu fazele fixe, mai venea să zică o vorbă, să te încurajeze puţin. Mie îmi pare că el în primul rând le-a dat o încredere şi a umblat puţin la psihic, i-a relaxat pe băieţi”, a declarat Vadim Raţă, pentru Orange Sport.

”Nu ştiu dacă am mai auzit aşa ceva”

Jucătorul lui FC Voluntari a criticat şi modul în care procedează Becali la FCSB, specific că este mult prea implicat la echipă.

Nu mi se pare normal (n.r. că Gigi Becali face schimbările la FCSB), dar, până la urmă, e clubul său şi el decide ce face cu el şi cum lucrează.

Pintilii face antrenamentele, cred că îşi exprimă părerea faţă de domnul Becali, cine merită să joace, şi după se ia o decizie de comun acord.

Nici nu ştiu cum decurg lucrurile la aşa ceva, dar, totuşi, nu ştiu dacă am mai auzit, la un club mare din Premier League sau LaLiga, să se bage patronul peste antrenor”, a adăugat moldoveanul.

Afla mai multe despre: vadim raţă 

viewscnt
Articole similare