Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime îi propune trei jucători lui Gigi Becali: ”Să plece Edjouma, Dawa şi o extremă şi să vină ei”

Valeriu Iftime îi propune trei jucători lui Gigi Becali: ”Să plece Edjouma, Dawa şi o extremă şi să vină ei”

FCSB

Comentarii

Obişnuit deja să facă afaceri cu Gigi Becali, Valeriu Iftime i-a mai propus trei jucători patronului de la FCSB. Finanţatorul lui FC Botoşani este de părere că ar avea înlocuitori pentru vicecampioană, în cazul în care pleacă Joyskim Dawa, Malcom Edjouma sau o extremă.

FCSB a rămas şi acum cea mai bună pantă de lansare în fotbalul mare, din Superligă, lucru care este recunoscut şi de celelalte formaţii din campionatul nostru.

”Dacă eu mă ajut pe mine, domnul Becali poate să ajute echipele din România”

Exact din această cauză este mai dornic să îşi vândă Valeriu Iftime jucătorii la FCSB, decât la orice alt ”grand” al României, ştiind că de acolo are şansele cele mai mari de a da lovitura prin procentele păstrate.

Patronul lui FC Botoşani visează la un nou transfer, după ce i-a vândut deja la Bucureşti, printre alţii, pe Olimpiu Moruţan, Denis Haruţ, Malcom Edjouma şi Joyskim Dawa.

Iftime i-a transmis lui Becali că, dacă va renunţa la Edjouma, Dawa sau oricare dintre extremele FCSB-ului, poate găsi la FC Botoşani înlocuitori pe măsură.

În opinia finanţatorului echipei moldovene, Victor Dican, Sebastian Mailat şi Gabriel Mutombo ar putea face pasul la Bucureşti fără foarte mari probleme.

Cei trei jucători pe care îi porpune Valeriu Iftime FCSB-ului

Cu siguranţă mi-aş dori ca FCSB să fie un vector de imagine al fotbalului în România, pentru că banii pe care Gigi Becali i-a făcut în fotbal, i-a lăsat în fotbal.

Noi, în România, nu avem decât de câştigat. Din punctul meu de vedere, nu am o relaţie specială sau de mare prietenie cu Gigi Becali.

Cu toate extravaganţele pe care le face Gigi Becali în fotbal, rămâne un punct de sprijin pentru mulţi din fotbal şi vreau să plece Edjouma, pentru că acolo poate să vină Dican.

Poate să plece oricare dintre extreme, că vine Mailat. Sau poate să plece Dawa, că vine Mutombo. Eu cred că sunt soluţii şi sunt deschis să fac în continuare lucrurile astea.

Eu mă ajut doar pe mine. Iar dacă eu mă ajut pe mine, domnul Becali poate să ajute echipele de fotbal din România”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare