Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu cred că a mai păţit asta Petrescu”. Probleme uriaşe remarcate de Panduru la CFR! Unde suferă cel mai mult campioana şi care putea fi rezolvarea | EXCLUSIV

”Nu cred că a mai păţit asta Petrescu”. Probleme uriaşe remarcate de Panduru la CFR! Unde suferă cel mai mult campioana şi care putea fi rezolvarea | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în urma înfrângerii CFR-ului din derby-ul cu FCSB, Basarab Panduru a remarcat mai multe probleme pe care le au Dan Petrescu şi echipa sa, notând că este ca ”Bursucul” a bifat o premieră negativă în această stagiune.

După ce a câştigat ultimele cinci titluri la rând, CFR Cluj riscă să nu îşi poată continua seria de triumfuri consecutive în Superligă, având competiţie aprigă în acest sezon.

Farul Constanţa, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova speră că vor reuşi să încheie supremaţia campioanei şi că vor pune mâinile pe trofeu la finalul acestei stagiuni.

”Nu cred că s-a mai întâmplat asta până acum”

Iar, în acest an, ar avea cea mai bună şansă de până acum. CFR traversează cea mai modestă stagiune a sa cu Dan Petrescu pe banca tehnică, aşa cum a punctat Basarab Panduru.

În niciun sezon regular de până acum, campioana nu a pierdut mai mult de patru meciuri, iar, după doar 24 din acesta, deja a fost învinsă de şase ori.

Mai mult, Panduru a remarcat o altă problemă uriaşă a CFR-ului, anume că se bazează prea mult pe faze fixe pentru a înscrie şi nu dispune de un marcator pursânge.

Rezolvarea pentru dilemele ofensive ale lui Petrescu ar fi putut fi să nu fi renunţat la Marko Dugandzic, ajuns golgheterul Superligii după transferul la Rapid.

Probleme uriaşe remarcate de Panduru la CFR

Cred că noi avem impresia că joacă acelaşi lucru, dar eu mă întrebam aseară dacă Petrescu a mai pierdut vreodată, până în etapa a 24-a, şase meciuri. Sau dacă a pierdut şase meciuri în tot campionatul regulat.

Poate anul trecut e şi acolo o problemă, vii după meciurile alea câştigate şi rezultatele tale nu sunt bune, dar, până atunci, nu ştiu dacă într-un sistem regulat a mai pierdut şase meciuri până în etapa 24.

(n.r. crezi că a mai avut vreodată atâtea adversare puternice?) Nu, dar niciodată nu cred că a stat doar în fazele fixe. În momentul ăsta, sunt trei jucători care sunt golgheteri.

E aproape incredibil, la patru goluri. Manea, patru goluri, Janga are patru goluri, Malele are patru goluri. Parcă prea stai în fazele fixe anul ăsta, ca niciodată.

Şi să pierzi şase meciuri în 24... nu cred că s-a mai întâmplat lucrul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare