Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum să îl ai acolo şi să îl pierzi?”. Petrescu, ”certat” că a renunţat la fotbalistul de care ”avea nevoie”: ”Tu nu vezi asta” | EXCLUSIV

”Cum să îl ai acolo şi să îl pierzi?”. Petrescu, ”certat” că a renunţat la fotbalistul de care ”avea nevoie”: ”Tu nu vezi asta” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) a făcut, în opinia lui Basarab Panduru, o greşeală foarte mare în această vară, după ce a fost de acord să renunţe la Marko Dugandzic (28 de ani), care a fost achiziţionat de o rivală la titlu, Rapid.

După ce a reuşit să marcheze doar un gol şi să livreze doar o pasă decisivă în cele 17 apariţii în tricoul CFR-ului, Marko Dugandzic a fost informat de Dan Petrescu că nu mai este dorit în Gruia.

Atacantul prinsese doar 446 de minute în acele 17 meciuri, echivalentul a aproape cinci partide cap-coadă, dar statisticile sale oricum erau îngrijorătoare.

”Cum să îl ai acolo şi să îl pierzi?”

Aşa că CFR a decis să îşi încheie socotelile cu atacantul croat după doar jumătate de sezon şi să accepte oferta de 400.000 de euro a Rapidului, după ce achitase jumătate de milion pentru acesta în urmă cu doar şase luni.

Şi ce greşeală s-a dovedit a fi această mutare pentru campioană! Marko Dugandzic este golgheterul campionatului şi a reuşit să conducă trupa giuleşteană în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, Dan Petrescu a utilizat opt atacanţi diferiţi în acest sezon şi încă nu a ajuns la o concluzie în legătură cu cine este titularul său de drept.

Cephas Malele, Rangelo Janga, Anton Maglica, Jefte Betancor, Ze Gomes, Emmanuel Yeboah, Daniel Birligea şi Ermal Krasniqi sunf fotbaliştii folosiţi în atac de ”Bursuc” pe parcursul acestui sezon.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru l-a ”certat” pe Dan Petrescu pentru transferul lui Marko Dugandzic, sugerând că tehnicianul a renunţat chiar la jucătorul de care avea cea mai mare nevoie.

Dan Petrescu, ”certat” că a renunţat la fotbalistul de care ”avea nevoie”

Sunt mulţi jucători transferaţi de Rapid care nu au prins. (n.r. uită-te la Dugandzic de transfer e) Aici, mă uit la Petrescu, nu mă uit neapărat la Rapid.

Mă uit la Petrescu... cum îl ai acolo şi îl pierzi? Mergând pe mâna lui Malele şi mergând pe mâna lui Janga şi mergând pe mâna cui mai mergi.

Şi tu nu îl vezi pe Dugandzic că, de fapt, e 'nouarul' ăla de care ai nevoie să bage mingea în poartă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare