Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A semnat! Mutu şi-a găsit atacantul dorit: ”Ştiu că Rapid este cel mai mare club din istoria României”

OFICIAL | A semnat! Mutu şi-a găsit atacantul dorit: ”Ştiu că Rapid este cel mai mare club din istoria României”

Rapid

Comentarii

FC Rapid şi-a luat atacantul atât de dorit de conducere şi de Adrian Mutu. Acesta a sosit chiar de la fosta adversară din Superligă, CFR Cluj.

OFICIAL | A semnat! Mutu şi-a găsit atacantul dorit: ”Ştiu că Rapid este cel mai mare club din istoria României”

În această vară, Rapid a avut mai multe ţinte pentru a acoperi postul de atacant central. Printre numele dorite în Giuleşti s-au numărat George Puşcaş, Denis Alibec, Louis Munteanu şi Florin Andone.

Totuşi, Rapid a anunţat, vineri, că l-a transferat pe atacantul croat Marko Dugandzic de la campioana CFR Cluj.

În vârstă de 28 de ani, Dugandzic, jucător ce a jucat în prima etapă sub comanda lui Dan Petrescu, chiar împotriva Rapidului, a semnat un contract valabil doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Marko Dugandzic a oferit şi primele cuvinte din postura de jucător al Rapidului.

”Ştiu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunităţi să joc, să fac lucruri măreţe cu Rapid, să ajungem în play-off.

Avem obiective bune pentru următorii doi-trei ani şi sper că totul va merge bine”, a declarat noul atacant al lui Mutu, pentru site-ul oficial al Rapidului.

În carieră, pe lângă gruparea ardeleană, croatul a mai evoluat pentru Osijek (Croaţia), Ternana (Italia), Matera (Italia), FC Botoşani şi Sochi (Rusia).

Marko Dugandzic este internaţional croat de juniori şi tineret, dar nu a bifat nicio prezenţă în prima reprezentativă a ţării natale.

Dugandzic este cea de-a şaptea achiziţie a Rapidului din această vară, după Paul Iacob (Chindia), Florin Ştefan (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Codruţ Sandu (CSA Steaua) şi Damien Dussaut (liber).

Toate aceste achiziţii au fost efectuate de Rapid cu scopul de a prinde play-off-ul, obiectivul anunţat de Adrian Mutu pentru noua stagiune.

”Obiectivul nostru este play-off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înţeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realişti. Pas cu pas putem atingem obiectivele, iar obiectivul de anul ăsta este play-off-ul”, afirmat Adrian Mutu, înaintea noului sezon.

Afla mai multe despre: rapidmutu 

viewscnt
Articole similare