Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi era ruşine”. Clujenii încă n-au scăpat de coşmarul Pyunik. Ce urmează la returul cu Inter d'Escaldes: ”Nu s-a terminat”

”Îmi era ruşine”. Clujenii încă n-au scăpat de coşmarul Pyunik. Ce urmează la returul cu Inter d'Escaldes: ”Nu s-a terminat”

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorii formaţiei CFR Cluj au reacţionat la finalul jocului câştigat cu Inter Club d'Escaldes, scor 3-0, în prima manşă din turul al doilea preliminar din Conference League.

CFR Cluj a învins-o categoric pe formaţia din Andorra, la care evoluează şi românul din Zalău, fundaşul central Raul Feher, cel care a dat şi un autogol, pe finalul meciului.

Astfel, trupa lui Dan Petrescu şi-a asigurat un retur mai liniştit, dar jucătorii păstrează acelaşi nivel de concentrare pentru a nu se repeta scenariul din manşa a doua cu Pyunik, în urma căreia au ieşit din Liga Campionilor.

”Îmi era ruşine”. Clujenii încă n-au scăpat de coşmarul Pyunik. Ce urmează la returul cu Inter Club d'Escaldes: ”Nu s-a terminat”

La capătul partidei, fundaşii Andrei Burcă şi Mario Camora au fost fericiţi că au câştigat, iar scorul este unul just, chiar dacă ar fi putut marca mai mult.

”Important e că am câştigat, ne-am făcut returul uşor. Puteam să le mai dăm goluri, trebuie să fim realişti, dar este un scor corect până la urmă.

Mergem liniştiţi în deplasare. Chiar dacă ne marchează un gol, Doamne fereşte, stăm la adăpostul celor trei goluri marcate acasă”, a declarat Burcă, după meci,

Şi căpitanul Camora a tras concluziile după victoria în faţa andorezilor.

”Nu s-a terminat, adevărul e că nu s-a terminat, mai avem 90 de minute de jucat.

Puteam să facem mai multe goluri, au fost mai multe ocazii, trebuia să închidem aici.

Şi noi ne-am simţit cu ruşine, eu după meciul din Champions League nu am ieşit două zile din casă, îmi era ruşine”, a afirmat şi Camora.

Jucătorii de la CFR, despre FCSB: ”Păcat! Îmi pare rău pentru ei”

Jucătorilor de la CFR Cluj le-a părut rău pentru eşecul suferit de rivalii de la FCSB în Georgia.

”Îmi pare rău pentru ei, sincer. Uitaţi ce se întâmplă în fotbalul din ziua de azi, dacă nu eşti atent, dacă nu eşti concentrat, poţi să joci bine tot meciul”, a precizat fundaşul central al clujenilor.

”Păcat pentru FCSB. Contează şi punctele pentru noi, s-a văzut la ce nivel am ajuns cu fotbalul nostru.

E important ca toate echipele din România să facă cât mai multe puncte. Să sperăm că peste doi, trei ani măcar să intre echipa campioană în turul doi sau trei, să nu înceapă din primul tur”, a fost de părere şi căpitanul formaţiei din Gruia.

Afla mai multe despre: cfr clujcamoraburca 

viewscnt
Articole similare