Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Rapid, propus în Premier League: ”Cum să dai 65 de milioane când poţi să îl iei pe el? / Nu o să mai vedem asta la noi” | VIDEO EXCLUSIV

Un fotbalist de la Rapid, propus în Premier League: ”Cum să dai 65 de milioane când poţi să îl iei pe el? / Nu o să mai vedem asta la noi” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitaţi în cadrul emisiunii Minutul 91, Viorel Moldovan şi Basarab Panduru au vorbit la superlativ despre un fotbalist de la Rapid. Cei doi au analizat o fază reuşită de acesta şi au ajuns să îl propună în Premier League, glumind că ar fi fost o investiţie mai bună ca Marc Cucurella!

În afara ”scăpării” de la Cluj, unde a remizat cu Universitatea, pe un teren aproape impractiabil, Rapid a arătat aproape imbatabilă în 2023, trecând cu uşurinţă de Sepsi şi FC Voluntari în Giuleşti.

În ambele partide, Marko Dugandzic a reuşit să marcheze câte un hat-trick, dar atacantul croat nu a fost singurul rapidist care a ”strălucit” în ultimele jocuri.

”Cum să dai 65 de milioane pe Cucurella când poţi să îl iei pe el?”

Alex Ioniţă şi-a continuat forma bună din această stagiune şi a reuşit să ajungă pe primul loc în clasamentul celor mai buni pasatori din Superligă, în timp ce Xian Emmers a impresionat prin calităţile sale fizice.

Un alt fotbalist care i-a dat pe spate pe experţi la meciul cu Voluntari este Răzvan Onea, care a fost lăudat în special pentru faza reuşită la ultimul gol al rapidiştilor, din minutul 82.

Fundaşul lateral, care se afla pe teren din primul minut, a recuperat un balon, a sprintat aproape tot terenul, apoi a reprimit mingea şi i-a pasat decisiv lui Dugandzic.

Panduru şi Moldovan au vorbit la superlativ despre jucătorul Rapidului, pe care l-au propus în Premier League, glumind că Chelsea l-ar fi transferat mai bine pe Onea, decât pe Marc Cucurella.

Răzvan Onea, propus în Premier League

Panduru: Asta e frumoasă, la golul patru.

Moldovan: Extraordinar cum împinge Onea.

Panduru: Hai să vedem de unde pleacă Onea, asta e foarte interesant, uite-l de unde pleacă, uite-l unde e, la 80 de metri de poartă, nu cred că mai vedem aşa ceva la noi în campionat.

Moldovan: Bravo, bravo, excelent!

Panduru: Nu cred că am văzut aşa ceva, 80 de metri să faci sprint, ca să dai centrarea aia. Să vezi la noi în campionat sprintul ăsta, de la 80 de metri de poartă... nu ştiu dacă vedem toată ziua.

Moldovan: El recuperează şi pleacă. Extraordinar. Parcă am fi în Anglia. Serios! Walker...

Panduru: Nu are părul lui Cucurella.

Moldovan: Cum să dai atâţia bani pe Cucurella, luaţi-l pe Onea! Vă rugăm!

Panduru: Un milion şi jumătate şi pe Onea, dacă pe ăla dai 65 de milioane. Dar ce sprint face, incredibil.

Moldovan: Mă impresionează şi pe mine.

Afla mai multe despre: răzvan onea 

viewscnt
Articole similare