Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa visează la un titlu istoric, dar Viorel Moldovan nu îi dă nicio şansă: ”Nu poţi să emiţi pretenţii la campionat aşa” | EXCLUSIV

Echipa visează la un titlu istoric, dar Viorel Moldovan nu îi dă nicio şansă: ”Nu poţi să emiţi pretenţii la campionat aşa” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Viorel Moldovan a tras concluziile după înfrângerea Universităţii Craiova cu Farul Constanţa şi a recunoscut că nu le dă vreo şansă oltenilor să aducă un prim titlu în Bănie după 32 de ani.

Patru titluri de campioană au fost cucerite de formaţia emblematică a Olteniei de-a lungul anilor, ultimul dintre acestea venind în sezonul 1990/1991, în urmă cu aproape 32 de ani.

De atunci, întreaga suflarea olteană speră că un nou campionat va sosi în Bănie, însă, până acum, niciuna dintre formaţiile din Craiova nu a reuşit să câştige trofeul.

”Nu poţi să emiţi pretenţii la campionat aşa”

Universitatea a fost la un meci de titlu în 2020, dar a pierdut confruntarea decisivă cu CFR Cluj, în timp ce echipa lui Mititelu nu a reuşit să se claseze vreodată mai sus de locul şapte.

Realist, formaţia finanţată în prezent de Mihai Rotaru ar avea şanse mai mare de izbândă, fiind considerată a treia echipă, valoric, a campionatului nostru în ultimii ani, după CFR şi FCSB.

Doar că oltenii nu au reuşit în toţi aceşti ani să se claseze mai sus de locul secund, iar Viorel Moldovan este de părere că acest lucru nu se va schimba curând.

Invitat în cadrul emisiunii Minutul 91, fostul atacant a explicat că schimbările constante de pe banca tehnică a Universităţii doar dăunează jocului practicat de echipă.

Viorel Moldovan nu îi dă nicio şansă Universităţii Craiova la câştigarea campionatului

Moldovan nu îl învinuieşte pe Neagoe pentru rezultatele modeste, ci mai degrabă filozofia conducerii de a schimba antrenorul de fiecare dată când echipa ajunge să traverseze o perioadă modestă.

Nu poţi să emiţi pretenţii la campionat când tu nu ai o linie, nu eşti constant. Dacă câştigai la Farul, veneai la şase puncte, deci se comprimau, toate erau acolo.

Bun, se înjumătăţesc punctele, mai sunt meciuri, dar mă refer la joc. Şi nu de când e Eugen Neagoe antrenor. Jocul la Craiova suferă.

Nu văd un joc interesant, un joc care să îţi dea încredere şi să zici <<da, ne bazăm pe jocul echipei şi ne putem bate la titlul de campioană>>”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

În acest sezon, lupta pentru titlu este mai strânsă decât în orice alt sezon, cu cinci formaţii angrenata în cursa pentru câştigarea Superligii.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare