Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători care au ”îngropat-o” pe CFR împotriva rivalei FCSB: ”Strică tot. Nu ai cum să faci asta” | EXCLUSIV

Cei doi jucători care au ”îngropat-o” pe CFR împotriva rivalei FCSB: ”Strică tot. Nu ai cum să faci asta” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a analizat faza golului care a decis derby-ul CFR - FCSB, marcat în ultimele minute, de Malcom Edjouma. Fostul ”tricolor” a ajuns la concluzia că doi jucători ai campioanei au ”îngropat-o”.

CFR Cluj a făcut un pas greşit în drumul către al şaselea titlu la rând în Superligă, după ce a fost învinsă de rivala FCSB, scor 0-1, în Gruia, în etapa a 24-a din Superligă.

Victoria de luni a Farului cu Universitatea Craiova a făcut campioana să piardă primul loc, iar totul provine din golul încasat pe final de meci de echipa pregătită de Dan Petrescu.

”Strică tot. Nu ai cum să faci asta”

O combinaţie inteligentă între Malcom Edjouma şi Tavi Popescu a dus la o reuşită nesperată a francezului, despre care se zvonea că ar fi fost vândut chiar înaintea derby-ului.

Analizând faza golului în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a ajuns la concluzia că doi dintre cei mai importanţi şi constanţi jucători ai CFR-ului au fost cei care au ”îngropat-o”.

Panduru a explicat că atât Cristi Manea, cât şi Andrei Burcă s-au poziţionat eronat în apărare, lucru de care roş-albaştrii au profitat, reuşind să dea lovitura.

Cei doi jucători care au ”îngropat-o” pe CFR împotriva rivalei FCSB

Mi se pare că Manea strică tot aici. De frică nu ţine linia offside-ului, îl bagă în joc pe Popescu. Manea e la cel mai bun an al lui, dar nu ai cum la nivelul ăsta să faci asta, să te duci tu acolo.

Ţi se pare că întoarcerea lui Burcă e corectă? Nu pasa (n.r. Edjouma dacă Manea ţinea linia). Şi Burcă se întoarce pe cealaltă parte. Trebuie să îţi pui un semn de întrebare cum doi jucători de naţională, titulari, judecă faza în felul acesta.

Fază frumoasă, dar cu 'ajutorul' celor doi. Şi când se dă golul, cred că suntem şapte jucători de la CFR în careu, contra trei, foarte mulţi. Burcă a făcut ca la copii şi juniori, se uita după minge”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

La finalul etapei cu numărul 24, astfel arată top 6-le din Superligă:

  1. Farul Constanţa 51p
  2. CFR Cluj 50p
  3. Rapid 44p
  4. FCSB 44p
  5. Universitatea Craiova 41p
  6. Sepsi 33p*

*Sepsi are un meci mai puţin disputat, încă aşteptând verdictul partidei abanonate cu U Craiova 1948

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare