Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător pe care îl va cumpăra Farul în vară? Starul din Superligă ar fi interesat de transfer: ”Vom discuta cu ei”

Primul jucător pe care îl va cumpăra Farul în vară? Starul din Superligă ar fi interesat de transfer: ”Vom discuta cu ei”

Farul Constanța

Comentarii

În urma victoriei obţinută de Farul Constanţa împotriva Universităţii Craiova, Louis Munteanu (20 de ani), prezent la flash-interviu, a vorbit despre posibilitatea de a fi cumpărat definitiv de la Fiorentina în vară. Tânărul jucător a dat de înţeles că ar fi interesat de transfer.

După ce a încheiat 2022 cu o înfrângere şi o remiză, Farul a pierdut fără drept de apel confruntarea cu CFR Cluj, rezultat care a făcut-o să îşi piardă locul în fruntea Superligii.

Seria proasă a trupei dobreogene a fost la un pas de a se prelungi împotriva FCSB-ului, dar ”marinarii” au reuşit o revenire miraculoasă, care le-a redat încrederea din prima parte a sezonului.

”Vom discuta cu ei”

Împotriva Universităţii Craiova, echipa pregătită de Gică Hagi a dominat autoritar jocul o bună parte de timp şi ar fi putut să se impună şi la un scor mai drastic decât cel obţinut.

Dar trei puncte sunt trei puncte, iar, după ce CFR Cluj a fost învinsă dramatic de FCSB în aceeaşi etapă, Farul a revenit pe primul loc în campionat.

În urma victoriei cu Universitatea Craiova, în care a pasat decisiv la primul gol, marcat de puştiul Adrian Mazilu, Louis Munteanu a vorbit despre posibilitatea de a continua la Ovidiu şi din vară.

Împrumutat de Fiorentina pentru un sezon înapoi la Farul, fără vreo clauză de cumpărare, atacantul său a recunoscut că viitorul să depinde de italieni, dar a dat de înţeles că ar fi interesat de un transfer definitiv.

Primul jucător pe care îl va cumpăra Farul în vară?

Un meci greu, în prima repriză am jucat foarte bine, dar este bine că am urcat pe primul loc. Orice meci este greu, sperăm să fim acolo pe primul loc până la finalul campionatului.

Mă simt foarte bine şi se vede că îmi place aici. Mai sunt multe meciuri, în play-off o să se decidă totul. Dacă suntem pe primul loc trebuie să rămânem acolo şi aşa sper să fie.

În vară o să văd, vom discuta cu cei de la Fiorentina, nu ştiu ce se va întâmpla. (n.r. te gândeşti la naţională?) Astă este obiectivul meu şi orice jucător îşi doreşte să ajungă la echipa naţională”, a declarat Louis Munteanu.

Afla mai multe despre: louis munteanu 

viewscnt
Articole similare