Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mazilu, gafă amuzantă despre Denis Alibec. Basarab Panduru s-a distrat după ce l-a auzit: "Asta a zis" | VIDEO

Adrian Mazilu, gafă amuzantă despre Denis Alibec. Basarab Panduru s-a distrat după ce l-a auzit: "Asta a zis" | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani) a reuşit primul gol pentru Farul Constanţa în Superligă, iar după victoria cu Universitatea Craiova a comis o gafă amuzantă la adresa concurentului pe post, Denis Alibec (32 de ani).

Adrian Mazilu, noua senzaţie de la Farul Constanţa

Atacantul pe care Gică Hagi a mizat pentru meciul cu oltenii, Adrian Mazilu, a deschis rapid scorul în minutul 5, când l-a învins pe Giedrius Arlauskis din pasa lui Louis Munteanu. Mai mult, el a pus în alte câteva rânduri în pericol poarta adversă, dar Ionuţ Larie a fost cel care a marcat al doilea gol al "marinarilor". 

Farul Constanţa - Universitatea Craiova s-a terminat 2-1, iar la final euforia l-a cuprins pe Adrian Mazilu, care l-a transformat peste noapte pe Denis Alibec într-un "jucător de mare perspectivă". 

"(n.r. - Gică Hagi) Mi-a spus să intru ca la juniori, să dau ce e mai bun pe teren. Mă antrrenez foarte mult, exersez execuţiile din toate părţile şi se vede pe teren. (n.r. - crezi că e evoluţia care te aduce în primul 11?) E o decizie grea, pentru că sunt în spate mai mulţi jucători, cum e şi Denis Alibec, jucător de mare perspectivă, dar eu lupt în fiecare zi să demonstrez şi încet, încet să prind şi locul de titular. 

Am început fotbalul aici la şase ani şi sper să rămân să am evoluţii cât mai bune. Cel mai mult mi-aş dori să ajung în Premier League, îmi place cel mai mult campionatul de acolo. Idolul e Messi", a spus Adrian Mazilu. 

Momentul l-a amuzat pe Basarab Panduru, care, conştient de emoţiile tânărului aflat la primele reprezentaţii pe prima scenă a fostbalului, l-a lăudat în aceeaşi măsură. 

"Da, el e consacrat şi Alibec e de mare perspectivă, vine din urmă foarte tare (n.r. - râde). Bravo lui. Ce a făcut în seara asta... M-a impresionat", a comentat, amuzat, expertul Orange Sport. 

De asemenea, Viorel Moldovan a remarcat calităţile lui Adrian Mazilu: ”Nu am văzut de mult în Liga 1 un jucător care să atace profunzimea cum a făcut-o acest copil. O dată mi-a zis un antrenor, <<dacă vrei să fii atacant mare, atacă profunziumea>>.

Ce a făcut acest băiat in această seară m-a uns pe suflet, bravo, execuţie extraordinară, a executat un portar cu experienţă. Demarecare de atacant cum nu am văzut de mult”, a declarat expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: adrian mazilubasarab pandurudenis alibec 

viewscnt
Articole similare